Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
katastrofalno plišani skijaški savez bih nemože podić dupe od hrane od koje su se prežderali . umjesto te suvišne hrane mogli su našim skijašima omogučit odlazak u francusku na svjetsko prvenstvo
Kad nema Bosnjaka i kad neo postavi pitanje zasto ih nema, e onda se jave \"multiukulti\" da nekog etiketiraju kao \"nacionalistu\"? A kad ti isti proglasavaju Sarajevo jednonacionalnim gradom zbog toga sto su navodno Srbi i Hrvati slabo zastupljeni u administraciji (i ako ih ima vise nego treba), onda je to OK? GOSPODO TAKO SAMO NAVLACITE BELAJ. NEMOJMO SE PRAVITI BLESAVI, ZASTO SU SRBI SAMO U REPREZENTACIJI, ZASTO SAMO SRBI IDU U VAL D\'ISER I KAO TAKMICARI I KAO TRENERI I PRATNJA, POGOTOVO U SVIJETLU TOGA DA JE NAJVISE BOSNJAKA DEMONSTRATORA U SKIJANJU U BIH?
a sta ce siroti oni kad ih bog nije dao nizasto
Al od 12 ljudi da niko nije musliman, pa kome to ne bi zapalo za oko ? nije 5, nego 12.
muslimani, bolje da vas nema...
majko mila, vi ili se pravite da ste zatucani, ili vam fakat nema spasa. pa jeste li vi normalni, mamu vam poganu, nacionalisticku. sve lafo multi-kulti, a sad odjednom \"a sto nema muslimana\". eto ako ste vi \"pravi\" muslimani, pravac na planinu pa pocnite trenirati skijanje, umjesto sto samo sjedite po kaficama ili kod kuce visite na internetu 10 sati dnevno. zato, selam braco i sretno.
da nema muslimana, inace bi ona komentatorska \"ide Suljo niz spust stazu kao bomba, dinamitno\" dobio i konkretno znacenje oko ciljne ravnine... teeeekbir kabooom!
Sto se pravite svi da ste blesavi ko fol ne razumijete zasto nema muslica u reprenzetaciji. Ta je odluka iznudjenja zbog pritisaka takmicara ostalih zemalja ucesnica koji se boje islamskog terorizma. Odluka je odlicna, logicna i potpuno razumljiva u danasnje vrijeme. Sa njima se nikad ne zna!
@ dijaspora bolje ti je da prestanes pricati gluposti, BiH ipak nije toliko idiotska drzava da posalje nekog ko ne zna nikako skijati. Ako mislis da je bitno je li neko Bosnjak, Srbin ili Hrvat, a ne kako skija, to je tvoj problem. Sto se mene tice, mogu poslati nekoga iz Tanzanije da skija za nas, ako zna skijati. Zato okanite se pametovanja i pustite ljude da skijaju kako god znaju. Bitno je da ste od cijelog teksta samo proucili imena skijasa. Fuj.
@222(sto si me citirao) znam o cemu govorim, sve da su djeca 1991-1992 godiste a kazes da su 1990, tupane sa koliko godina oni pocinju skijati, pa na skije stanu sa 3 godine. Ne zelim da raspravljam o ovom, znam o cemu pricam i nemam zivaca tebi da objasnjavam
@sa, opet kretenu ne kontam? Gledao sam sad stanicu SS BIH i tamo imaju rezultati, recimo u zenskoj konkurenciji, neka Elmedina dere sve od reda, po bodovima, po plasmanu svakako? Sta je sa trenerima, pogotovo seljacino sto Bosnjaka ima demonstratora nacionalno najvise u BiH, a to je najveca skijaska trenerska titula, ja sam je polozio u Italiji 2001, sto znaci hajde da ti povjerujemo, ali zasto onda nema trenera Bosnjaka, nego su i to sve Srbi? Znaci kolektivno bosnjacki klub dere sve ostale po bodovima i plasmanima, Bosnjakinja najbolja, a ovamo ostaje da skija u Bosni? Nesto tu opasno smrdi. Uglavnom kad se sjetim kad sam Sarajlije iz Zelje i SSK-a derao po Austriji. Gdje su Pasovic Ajdin i Gramzov?
@dijaspora Navijaj za drzavu u kojoj zivis, takvi nacionalisti koji su ko piccke zdusili nam ne trebaju ovde
@dijaspora Fino seljaccino, skupljaju se FIS bodovi i na osnovu njih ides na takmicenje ukoliko ispunis normu
Gdje Ajdin Pasovic? Je li on mestar u SSBIH? Ako nije, e onda je stvarno Bosnjaci iz Bosne, stvarno vas ovi Srbi varaju? Kukaju kao babe narikace protiv Bosne, ali kad se treba ogrebati i ici djaba u Val d\' Iser onda je Bosna super? Ja sam platio za 7 dana blizu Val d\' Isera 2000 Ojra i za koga da sad navijam?
Ne kontam? Bjelasnica osvoji najvise bodova, a ni jednog Bosnjaka ni trenera u reprezentaciji, pogotovo sto je nacionalno gledano Bosnjaka najvise demonstratora (najvisa skijaska titula) u BiH? Plasman klubova 2007/2008 Osvojeni Bodovi Ime Kluba 3453 Bjelašnica 1 3104 Sarajevo 2 2716 Ilidža 3 2613 Jahorina 4 1794 Željezničar 5 1191 Karaula 6 1029 Istočno Sarajevo 7 657 Blidinje 8 620 LH Ski Team 9 371 Striž 10 78 Šavnici 11 60 Vrankamen 12 41 Stožer 13 27 Igman 14 21 Banja Luka 15 11 Igrišta 16 4 Zenica 17 4 Kladanj 18