Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prati site www.ssuis.org bice vijest krajem novembra o cijenama za studente.
bravo no_name......govna jebena,odvrtna....sve seljacine primitivne rade gore na bjelasnici jebo ih otac....jahorina zakon...normala ljudii,,,jeftinije ....dobre trebe i td..
@djole: Kako se moze stobom stupiti u kontakt, pa da se malo nesto dogovorimo :)
na jahorini je sezonska 450KM za sve ima popust za sve studente i onda kosta 260KM za studente difa i tzv takmicarska iznosi 80KM!!!
koji ste vi klosari,kako vas nije stid....dnevna ce biti 38 KM...i kaze, sto nam se dijeca drogiraju.pa kako nece,sta im nudi drzava???skijanje za jedan dan gdje je samo karta 38 KM...treba ti 70 KM da provedes jedan dan na bjelasnici...uzeli topove za snijeg i odmah dizi cijene...lijepa jahorina pa koliko god da bude cijena.......FUJ gamadi lopovska
ma dzaba,evo sve trcim