Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke na ostvarenim rezultatima našoj dragoj Elvedini od porodice Omerbegović. Sve pohvale i sve najbolje u daljem radu i postizanju novih uspjeha. Elvedina je pozitivan primjer i značajno ime za BiH. Bravo Elvedina.
Samo babina djeca mogu skijati od portira i ove bjede ne mogu se više ni sankati na Bjelasnici
Elvedina cestitke, samo naprijed. Puno zdravlja i bez sportskih povreda od srca ti zelim. Pobjede su ispred tebe.
Bravooo Elvedina.Kakva nam je briga države o sportu,nama je drago da si prošla i kroz cilj.
@kardelj71 , kada se istjeraju rusitelji Rep BiH iz drzavni institucija onda ce bit i novca. Npr ako bi se na drzavnom nivou ad hoc uvrstilo 20 mil KM/narednih 3 god (cuje se puno) dobilo se ca 100-120 mil KM za 3 god nazad. Sport je postao jedna vazna ekonomska grana, ali cete i uje to blokiraju iz straha da bi se patriotizam moga prosirit i u politiku...
treba nam vise sportova gdje cemo slaviti 24. mjesto.. idemo dalje jakoo
@crvic Treba nam drzava koja ce brinuti za svoje sportiste, a manje hraniti takve tatine sinove kojima je najveci uspjeh mlatiti po tastaturi koju im je otac/babo kupio.
@crvic imbecilu NARVNO DA TREBA SLAVITI jer Austrija, Njemacka , Svica...... ulaza milione u svoje skijase i onda dodje neko iz drzave koja je za skijanje dala 0km i bude bolja od njih