Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je uvijek bilo. Vlhova pobijedi, stave dvije objave oko toga, Shiffrin pobijedi odmah stavljaju storije, reels, slike, cestitke, tri dana budu samo objve o Shiffrin. Ovo je vec drugi skandal oko FISa ovaj mjesec. Objasnjenje im je apsurdno i uzasno glupo jer Talijanka sa 11. mjestom nikako ne moze biti weekly warrior naspram Muzaferije na cetvrtom. Ali naravno, ipak je Italija Italija, a BiH je BiH.
Ali bukvalno Vlhova DOMINIRA, ali je sve okrenuto ka Shiffrin jer eto više je fanova u USA pa će veću lovu izvući… užasno ponašanje
Zato sto je iz male BiH
U svim sportovima, pa tako i u skijanju
Krstaški pohod nikad nije stao. Ovdje ste dobrodošli samo na gradilištima i javnim klozetima.
Nije u pitanju velicina zemlje iz koje dolaziš, u pitanju je vjera koju slijediš i prakticiraš. Evropa je to! Dupli standardi!
Dajte zeni pare. Uz onako male zarade ona sigurno skija iz ciste ljubavi prema sportu. To treba nagraditi.
Poserem im se na weekly warrior
Nije u EU, pa se ne konta. Dupli standardi kao i uvijek. Navikli smo. Samo rad, pa nek oni nagrađuju koga hoće. Rezultati se pikaju.
Samo da je bogdo katolkinja...Il da se ne izjasnjava kao muslimanka...Bilo bi tu i jare i pare, ali ne moze, Evropa, stara qurva je to...
Hajde ne jedi g**na, Bošnjacima uvijek drugi krivi za vlastiti javašluk i nepotizam. Mrš.
@mirzonisa, ja sam čuo da se ona planira udati za katolika iz Kiseljaka, Marija Comugu, i da je planirano veliko crkveno vjenčanje za slijedeću godinu u aprilu !
To su te nove "europske vrijednosti", kojih mi, na sreću, još nismo dio. Ništa nas ne treba čuditi.
Zato sto je iz BiH jednostavno... Mali smo mi, a curi kapa do poda... Aferim sad curu nagradilti, dati joj i vlada i svi finu cifru za ovo sve sto je uradila...
Pa i nisu objasnili zbog čega.
Recite da je zato što je iz male zemlje, jer to svi znamo, navikli smo i lakše nam je kada se kaže istina