Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kuda ce se skijat nema brda vecegod 500metara,mozda u kotarima ali tamo jos medo nosi postu.
Nevjerojatno je da jedna manja uzvisina ima trku, a olimpijske staze Bjelašnice i Jahorine još uvijek ne. Toliko o nama.
Da vremenski uvjeti dozvoljavaju bilo još ženskih i muških svjetskih kupova. Šteta za BH da pored visokih planina nema organizacije ni jednog ozbiljnijeg takmičenjima a o kvaliteti skijaša i skijašica da ne uspoređujemo sa Hrvatsko.Tu su zlatnei srebrne olimpijske medalje kao i osvajanje svjetskog kupa.
Jedva sam i to dočekao - Zagreb nije skijaški centar i to mu ne treba. Nikad nije ni trebalo. Snježna kraljica je Bandiću u bandi služila samo za izvlačenje love iz gradskog proračuna.
Posljednjih par godina staza očajna. Mučno je bilo gledati takmičare koji skijaju po zemlji.
Zbog Janice je bila uvedena ....
NA SILU SE I ODRŽAVALA
BiH ima toliko planina i najbolje snježne uvjete da možeš birat gdje ćeš organizirati utrke a Hrvatska ima jedno brdo pokraj Zagreba i potrudili su se 20 godina održavati utrke na snijegu iz snježnih topova. Eto, toliko o tome. Vučko na aparatima
Nemaju kad, od lopovluka svog da se bave tim stvarima
Broj utrka svjetsko kupa u ženskoj i muškoj konkurenciji kao i broj medalja na olimpijadama i svjetskim kupovina Hrvatska je u samom vrhu svjetskih skijaški sila.
Zbog nedostatka snijega u januaru