Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam Elvedina ...nasa Snjezna Kraljice...⚘️
U moru negative, nesto pozitivno!
Čestitke draga Elvedina!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mozes ti to i bolje Elvedina,na godinu ako bog da…cestitam
Dobro ste skontali da je historijska jer je niko nije osvoio od rata
Svaka cast, Elvedina. Bez Bosanki mi nebi vidjeli medalje, samo kazem...
Bravo čestitam... naprijed Balkan...
Bravoooooooo
Pa i je historijska. Kapaciteti žena su veći nego kod muškaraca ali ih se ne koristi ili bolje rečemo, ne daje im se prilika. Zato i odlaze... U Sarajevu sve više porodica sa ženskom djecom koje napuste BiH.
Pratim skijanje 20 godina,prvi put cujem za ovo takmičenje
Mozda si slabo pratio?! Sad si cuo za to takmicenje plus da je Elvedina osvojila drugo mjesto
Svaka čast djevojko!
Čestitke, napokon pozitivne vijesti ☺️🙏🏻
Svaka čast.
Čestitke i bravoo 👏👏👏👏👏👏
B R A V O ! ! ! ! ! ! !
Svaka caaaaast :-)
Dobro ljudi, smanjite malo doživljaj. Čestitke, ali Europa Cup je ipak "utješno" takmičenje, da ne kažem treća liga. Svi najbolji upravo skijaju na Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju koje se održava u francuskom Courchevelu/Meribelu. Realan domet Muzaferije je poneki ulazak u drugu vožnju ili poneki bod u Svjetskom kupu, ako se posreći. Ipak, uz dobar rad i ustrajnost uvijek može bolje.
šta god da je, medalja je medalja, pozdrav i čestitke iz Srbije
Kao što napisah, čestitke, ali nije problem u medalji i na kojem takmičenju već u nerealnom stvaranju euforije koja nema potvrdu u činjenicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
wanna be croats and serbs na aparatima
Ne sramoti se.
Od sad pratim i skijanje, odlicne vijesit koje su me zaista obradovale. Ovo je nevjerovatan uspjeh, postici ove rezultate a dolaziti iz drzave koja nema tradiciju skijanja a pritom nikakvu na svjetskim kupovina. Zamislite gdje bi mi bili da imamo pomoc drzave i naroda kao uredjene zemlje? Gigantican uspjeh, bravo i hvala Elvedina!!