Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuzetno teski vremenski uslovi sa maglom i mjesavinom mekanog snijega od kise i smrznutog snijega od bacene soli. Pored toga veiliki psiholoski pritisak zbog stalnog odgadjanja utrke za sve skijasice pa cak i za one najiskusnije. Kad sve saberes, jos jedan izuzetan rezultat, Bravo Elvedina!
bravoooo, njeno vrijeme tek dolazi
Ma mačkooooo, bravooooo
Skija godinama i odjednom i neki rezultati. Svaka čast!
I napokon finale! Sretno Muzaferija!
Bravo
Ovo je odlično. I više od toga.
Ovo je odlično. I više od toga.
Tako je u sportu i svi žele pobjede, a ne može uvijek. Idemo dalje...
Bravo sniježna kraljice!
Vidim u komentarima kako neki obezvrijeđuju ovaj rezultat, to mogu samo neznalice i koji ne znaju što je skijanje. Ovo je jako dobar rezultat još kada se uzmu u obzir njeni dosadašnji rezultati. Ovo je dobar pokazatelj za slijedeću sezonu u kojoj će siguran sam napraviti mnogo bolje rezultate. Sretno!
Bravo!
Svaka čast, Elvedina.
Elvedina 👏💫
Na 4. mjerenju je bila na kursu za podium,samo 0,60s zaostatka a onda u posljednjem dijelu staze gubitak od 1,19s i ukupan zaostatak 1,79s. Da li je u pitanju greška neka u vožnji ili je do staze čut ćemo vjerovatno u njenom obraćanju.
Kako kažu, jednom je sreća, dva puta je već znanje. Cura u posljednje vrijeme konstatno pokazuje da ima znanja i potencijala još da bude i bolja. Kad uzmeš u obzir koliko treba novca za ovaj sport, kakve uslove i trenere imaju sve cure protiv kojih se ona takmiči, BRAVO Elvedina!
konstantno* Još jedna stvar, kazu najveće istrazivanje nedavno bilo za djecu sto treniraju fudbal i glavna razlika izmedju onih sto su uspjeli i sto nisu nije koliko je ko trenirao, nego kakve je ko trenere imao... Mogu mislit kakvih trenera ima po Evropi i Americi, sto kod nas nema ni blizu, onda je svaki uspjeh nekog od nas jos veci.
cestitke Elve!
respect...