Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je rečeno u gornjem tekstu, \"imena dobitnika će biti objavljena u subotu na našem portalu i www.ssk.co.ba\". Kako je danas utorak, mislim da bi bilo korektno da se barem javi da imena dobitnika neće biti izvučena u subotu, ili kako god već. Danas je utorak.
jesu li objavljena imena dobitnika?
Svaka cast gospodo na promociji skijanja i sporta uopste, odvojite djecu od tastatura i narkomanije, nek osjete miris borova i cuju tisinu planine
Apsolutno se slazem, a da jos i ucitelji u skoli misle tako sve bi bilo super :(
Ja samo da vas pohvalim. Ovo je bas lijepa gesta sa vase strane. Odsustvo iz skole na dan/ dva ne bi trebalo da skodi djetetu, malo svjezeg zraka i sportske aktivnosti ce mu pomoci u da nadoknadi propusteno gradivo. :)
Pa nije ovo nacin, onda organizujete skolu skijanja koja ce biti dva vikenda, jer ovako mogu samo djeca koja ne idu u skolu.
A takođe, nagradna igra je vezana uz održavanje FIS KUPA \"Djeca za mir u svijetu\" koji se održava 5. i 6. 2. na Bjelašnici...pa nikako nismo mogli ranije.
Tokom raspusta nije bilo snijega. Pokušat ćemo da od tri dana škole, dva budu za vikend.
E na vrijeme ste se sjetili, djeca već u školu krenula