Svi na snijeg!
0

Besplatna škola skijanja za najsretnije

Sarajevo-x.com
U povodu Međunarodnog skijaškog takmičenja 12. FIS Kup "Djeca za mir u svijetu", Skijaški klub "Sarajevo" djeci posjetitelja portala Sarajevo-x.com, uzrasta od četiri do osam godina, poklanja besplatnu školu skijanja.

Dovoljno je da na e-mail [email protected] pošaljete poruku u kojoj ćete napisati zašto baš vaše dijete treba ili želi naučiti skijati. Pored toga potrebno je navesti ime i starost djeteta, te kontakt podatke. Nagradna igra traje od srijede, 2. februara, do petka, 4. februara, i na kraju svakog dana će biti izabran po jedan najbolji e-mail, odnosno dobitnik.

Imena dobitnika bit će objavljena u subotu na našem portalu i www.ssk.co.ba.

Ski škola SSK aktivna je preko 50 godina. Pod vodstvom stručnih trenera, svoje su prve ski korake napravili mnogi mladi, djeca i odrasli iz Sarajeva, ali i iz cijele BiH i regiona.

Ski škola će trajati tri dana, a termini će naknadno biti dogovoreni.

Dnevni program SKI škole SSK

Polazak sa kućne adrese (7.00 - 8.00 sati) Škola skijanja (9.00 - 12.00)

Pauza za ručak (12.00 - 13.00) Škola skijanja (13.00 -15.30) Povratak kući oko 17.00 sati.

Ski škola obuhvata: ski pass, osiguranje djeteta, ručak u restoranu Benetton, prevoz (preuzimanje i vraćanje djeteta na kućnu adresu), ski instruktora koji vodi grupu od maksimalno petero djece i voditeljicu škole koja je zadužena da pruži punu pomoć djeci oko ručka, presvlačenja, odlaska u toalet i drugih potreba koje djete zahtjeva.

Prevoz se vrši kvalitetnim kombi vozilima koja ispunjavaju sve sigurnosne standarde. Ski škola će se održavati na Bjelašnici i Igmanu, na stazama prilagođenim skijaškim sposobnostima polaznika.

Djeca trebaju da posjeduju adekvatnu skijašku opremu (odijelo, skije, pancerice, štapove i kacigu), a moguće je i iznajmiti ski opremu koja iznosi 10 KM po danu (skije, pancerice, štapovi i kaciga).