Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me cudi, roditelji jedva skupili nesto para da se spusti koji put niz planinu, vi ocekujete neke rezultate. Gospodo politicari entuzijazam je umro, ljudi na zapadu uloze milione u raznorazne sportove vi ocekujete da ce neko iz zezancij e da ostvari nesto. Neece, dok kesu ne odrijesite.
Mašala za našeg momka. Samo naprijed. Mi smo zemlja antitalenata ! Kaže on - baabooo, imam više sekundi od njiha. Ja sam najviše sekundi osvojio. Bravo sine, mašala.
Dobro malo zezancije. Samo vježbaj, biće i rezultata.
Dobro malo zezancije. Samo vježbaj, biće i rezultata.
Hahahahah da cujem anonimne papke s klixa sto komentarisu. kolko su danas para u kladionici ostavili i koliko su kafa popili? Ljubi vas brat uradite nesto sa zivotima, manite se klixa i komentara, i pozdravite sestre puno puno
I opet da se sjetim sestara ovih anonimnih papaka. Da ste ovo vrijeme pisanja komentara ulozili u citanje knjiga il jebes ga slikovnica, bili bi direktori Apple-a.
Kako vas nije sramota da pisite tako stoko jedna. Uradite vi nesto od svog zivota, osim sto serete po klixu. Za momka koji se trudi bez ikakve pomoci od ovog kurca od drzave i od ljudi(graDzana) svaka cast i puno srece.
Citam komentare i samo sam ogorcena i ne znam kako vas sve nije stid koji pljujete po djetetu od 17 godina kojem je ovo prvo vece takmicenje. Prije nego krenete tako grozne komentare pisati malo pogledajte rezultate i raspitajte se o svemu i vidite da su na prvim mjestima djeca iz Italije, Austrije, Norveske koja imaju puno bolje uslove i staze i prilike nego mi. Jednom budite razumni i pruzite podrsku jer je 37. od 105 takmicara. Nek vas bude stid sve
Kako vas nije sramota da pisite tako stoko jedna. Uradite vi nesto od svog zivota, osim sto serete po klixu. Za momka koji se trudi bez ikakve pomoci od ovog kurca od drzave i od ljudi(graDzana) svaka cast i puno srece.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Koja bruka.. A nazivamo se Olimpijskom zemljom najbolji takmicar nam kasni 14 sek za prvim.. U nas je izgleda najvaznije kakva je oprema , cvike i tako to.. Sminka
napusi se kurca majmune. sta si ti danas uradio pored kladionice i 6 kafa?
Vecina ovih sto komentiraju nisu na skije ni stali, ali eto ako nemas nista u zivotu, uvijek imas misljenje. Dragi moje seljoberi sa klixa, za ovaj sport nije dovoljan talent, nego pare, pare koje drzava obezbjedi ovoj djeci i z Austrije, Svicarske, Svedske,... da treniraju cijelu godinu, cak i po ljetu! Ovdje drzava ne brine za sportiste, ali eto volimo da se bavimo ovim otvaranjima, zatvaranjima igara, te vatrometima, spletovima igara. Imidz je tu. Nutrina supljina.
Treb'o se Skaka spustiti, on bi garant bio bolje plasiran ... Sredila bi mu to SDA, k'o i izbore ...
ovaj naš tražio Gacica po šumi
tražio Gacica po šumi
Ne mogu fakat da shvatim kako nas nema u vrhu skijanja.. Ja npr niti znam niti volim skijati, ali kad skontas ko voli,ima zelju pa fakat ima sve uslove.. Snijega solidno, Bjelasnica, Jahorina sta fali solidne stade sve.. I na kraju skontas da 2 odmah nisu zavrsili 1 voznju pa iskreno sramota....
Kako nema para? ako se takmici nije amater onda po nekoj logici
Da je u kojem slučaju predstavljao komisije tu bi se potrudio maximalno ovako ga boli briga, to je nasa stvarnost i jest smo kurave sreće od toliko drzava na svijetu mi se rodimo u Bih..