Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možda je sudija bio štediša ljubljanske banke?!
@VoIvoXC90 HALOOOOO SVEDJANIN KONJU JEDAN
A snimak, pa i ćorav bi vidio ko je pobijedio? Šta rade ovi iz olimpijskog komiteta, je'l im jedini problem ko se dopinguje a ko ne? Ovo je još veći problem, biti ćorav kod očiju! Očito da su "mali" u podređenom položaju, baš kao i ova naša afera u rukometu, 2x budeš bolji i onda ti ukradu pobjedu za zelenim stolom! Mislio sam ići na Olimpijadu ali sam se predomislio, treba da me pokradu?
Pa dobro i nas je pokrao slovenski delegat. Karma, valjda.
pokrali su kurci slovenački pare našim građanima i nikom ništa
Kradja. Ove igre treba zatvoriti
Vidi budalu poslušaše, zatvoriše igre.
Krađa
za nepismene klixove novinare,racuna se pancerica,a ne glava,ruka i sl,a na snimku se vidi da je pancerica koreanca prva presla liniju
Ti si corav prijatelju, slovenac nosi broj 20 to jest onaj dalji i odmah je digao ruke na ulasku u cilj, tako bolje pregledaj cije su pancerice prije presle
slijep si kod ociju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tu su negdje obojica
A tako ti je kad u cilj ulaziš termo rukavicama a ne grudima ili koljenima u takmičenju ovih modernih stoječih ligura tipa ''širokaća'' ili ''đžidžikovac''.
Kad su pocele ove olimpijske igre?
JEBAŠE GA KO ŠIPTARI SRBE
Nije klixu Nervin nego Nevin
Laprdali su da im ne valja Jugoslavija, pokrali pare BiH štedišama, i sad bi mi trebalo valjda žao biti banana države.
Nije im valjala Jugoslavija. Qurac bi to smjeli uraditi da je tito živ.
Balkanski kmetovi historijski gledano ništa se nije promijenilo...
http://onmoney.win/6735365700120/