Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u protekle tri sezone: 2 prvenstva i 2 kupa. u protekle tri sezone 1 kup (vise sretno) i hasim spahic trophy
Gazi gazi male plave strumfovee strumfoveeeeee strumfoveeeeee
ja sam mali zeljovac i svakodnevno karam pitarske majke .. valjda vole nas male plave ... Uskoro ce se pojaviti na hiljade novih malih pitara jer im je majke karo mali plavi zeljovac
pitarski smradovi.Imate samo vremena da se radujete,jer ce brzo 10-o kolo.
malo brate jedan ali ima vremena za trpanja malog žele.....
dobro su prosli. samo 1 0 kisa ih je spasila od totalne devastacije. mnogo su mali i jadni.
zbog cega se ustase ljute znate i sami da ste uvijek bili mali. Boja dresa boja fesa boja krvi mi smo prvi.
pisao: Pitar_kos.brdo: Ovo je tek pocetak.Mali plavi ce da vide svog boga u oktobru. A Hagada kaze: Pa vama fakat nada nikad ne umire! To vec godine govorite i tako iz godine u godinu! Ma hajde, sazaliti cemo se jednom u narednih 10 gdoina, pa vas pustiti da vam malo dusa bude na mjestu!
ima ovdje desno tabela pa malo preracunajte gdje je ko. ostalo ce se vidjeti malo kasnije
Ne znam sta je vama pitarima, stvarno ste najlosiji, hvalite se nekim sporednim pobjedama, a kada treba pobjeda, onda ste mnogo losi!
gol razlika 1:1 hehehe, ja sampiona i govana :)) znao sam da smo se ispucali protiv ilijasa, zato je njima uletio samo jedan. za ostatak cemo se raskusurat u prvenstvu :)))
ma nemaju razlog za zalit dobili su unisa i od nas su primili samo jedan, posteno?
gledacemo vam u dupe, al kako vam ga zabijamo hahahaha mnogo ste seljaci
ooo pitari tako se jadni cccc slavite dok mozete kekeke Gdje ste? Staste? Jadni ste! Opet cete nam gledati u dupe hahaha
jebem vam sve seljacko ... jebem li vam svu familiju pitarsku... u picku