Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da postoji i jedan drugi grad na svijetu koji ovoliko spominje olimpijske igre. A ima ih.
Zar nema niko iz Bosne, da sve zapali!?
Mija Martina:Ima pravo domoljubno prezime!
KOJI STE VIBALIJE LICEMJERI I PODMUKLI LJIGAVCI. Palite plamen dogadjaju iz bivse drzave koju ste svim silama unistavali i razvaljivali. I danas bez imalo stida i srama(kojeg vi posteno govoreci i nemate)koristite tekovine drzave koju ste unistili kada vam to odgovara. OD VAS se nista ljudsko i civilizacisko ne moze ni ocekivati.
Ima li i jedan olimpijski objekat da ga Srbi nisu unistili???? Bivsha mrska tvorevina YU je u BiH rsturila sve ono sto je napravila . Cak su rasurili i ono sto je AU gradila a o onome sto su Osmanlije pravile da i ne govorim. Dakle YU je bila fasisticka tvorevina koja je u BiH napravila genocid i urbicid. Sikter za sva vremena.
Zna se ko je koristio silu. A Jugoslavija je otpisana onog trenutka kad su je napustile Titove rodne zemlje.
Borac sam bio a danas zivim sa 400 maraka penzije u dvoiposobnom stanu zajedno sa ocem koji ima penziju 350 maraka. Sami smo i ocajni, vozim golfa dvojku. Imam naku prijateljicu onako za udaranja a otac nema nista.Molim dobre ljude da nam pomognu a obojica smo velike patriote. Zelja nam je da upoznamo Teletovica,Dzeku ili malog Dzumhura a moze i neko ko je na budjetu. Pomozite da upoznamo ove gore navedene a evo i konto NR za uplate iz vana: IBAN : 21770001-44A 1003 Hvala dobri ljudi.
kolko imas godina pa si u penziji?
Nije Simunic nego Simunjak....pa koristite makar google majku mu!!!!
Bilo nekad u Jugi dok nacionalisti nisu uzeli stvar u svoje ruke...
Gaetano ti si primjer nacionalistickih fekalija
Kako je to zgodna klizacica bila, mmm :))
za olimpijski plamen spremna ??