Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je pjevati kad imaš riječi
@NIVEAbanovanALTUSAM https://www.nhl.com/news/nhl-will-not-participate-in-2018-winter-olympics/c-288385598
Nisu ih nikako trebali pustiti na takmičenje, ovako su sistematskim prevarantima samo dali binu za prezentiranje licemjernog likovanja.
isto kao i mi...svira jedna melodija ovi drugu pjevaju
Opet Rusi omlatise Svabe :)
Jesu li i oni u fazonu; Aaaaaa aaaa AAAAAA aaaaaaaaaa Aaaaaaa aaaaaaaaaaa
Drogirane zvijeri.
Putin od dragosti nepusta Kurčinu
Reci mu da mi je pusti konačno, zaboli me njegov stisak.
Jadna ti majka, mi bi trebali zvati Anu Babic da nam intonira himnu hahah
Ko se dopinguje i hoce medalju na prevaru taj ne zasluzuje ni da ucestvuje na olimpijadi!
Bravo Rusi, pokazite ovim zapadnim ratnim zlocincima i zlikovcima kako se radi. Najvazniju zlatnu medalju ste uzeli vi a ko ebe Ove druge zapadnjake. Ebite ih ko sto im ebete placenike u siriji, trenutno u ghouti, samo nastavite. Ne znam kako neko moze da bude uz amere i zapadne drzave, koje su cisto zlo, Ono ocigledno, vise ni ne kriju. A znam ko je na ovim prostorima uz zlo uvijek bio i ostao i Dan danas.
hahaha dopingaši lažovi
@Indigont moguce da su dopingasi, bas kao i zapadnjaci. E to licejmerstvo Mogu samo bosnje i zapadnjaci da imaju u sebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ameri i Kanadjani su poslali studente,zato ove titule nisu vjerodostojne,Ameri uveliko raspravljaju da ne salju kosarkase iz NBA lige na ljetne OI jer za to oni kazu nema smisla,pa se covjek pita imaju li OI smisla uopste
SIROTI RUSI