Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebiga.. hoce to.. al imo je muda coek.. to mu niko nemere osporit
Za razliku od braće srba.
Neko ima muda a neko mozak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još jedan koji se svojski trudio da ne umre u krevetu baš kao i Stiv Irvin ! Da su ga pitali kako bi da umre, vjerovatno bi izabrao isti način (ali u 70-80 godini)! Svaka mu čast na hrabrost i vječna slava! Za razliku od njega za mnoge obične smrtnike je avantura 100 km/h na autoputu i preticanje šlepera uz Jablaničko jezero Golfom 7 na pravcu od 500m!
da si umro ko junak, klasični... nego te američke idiotluke uzeo k srcu (jer taj "sport" može postati samo kod stvarno uvrnute nacije nabacane s kolca i konopca) pod dva, redakciji... bolje je "u Himalajama", nego "na..."
Ekstremni sportovi se mogu opisat i kao "tko belaja trazi taj ce ga kad tad i naci" ili "izazivaj sudbinu pa vidjet cemo dokle ces"... Strahota brate gledati pa ne znam otkud im tolika hrabrost (ili ludost)
Iz vase perspektive to izgleda strasno isto kao iz perspektive nekog ko se bavi ekstreminim sporotovima,njima vas zivot izgleda monoton :) Tesko jedni druge mozemo razumjeti ;
@mrsamras najbolja usporedba bi bila...nekom je 80 presporo,a e mojoj majci je vala prebrzo!
Pokoj mu dusi a trazio vise od onog nego sto mu je bog dao
Ovako ti je uvijek sa ekstremnim sportom. Ljudi su navučeni k'o na drogu, svaki pokušaj je stavljanje glave u torbu. R.I.P.
Jbg... Sto moja rahmetli nana rekla kuš gore šejtane jedan.
Ko visoko leti taj nisko pada.
Trazio guzici cepa, i naso je.
Mene strah gledati, a kamoli da moram skočiti..