Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci
Tomo je beton. Ove ostale ne poznajem, ali činjenica da idu na ovakvo takmičenje govori dovoljno. Kapa dole veliki ljudi...
Svi su ljudine...velike. Dobri momci i svako im dobro želim.
Ovo su najspremniji ljudi, 3 discipline izgurati, preci 200 km za dan, respect.
bravo, sretno momci i djevojke, ovo je pravi test a ne oni medjedi sto lupaju kokosove orahe i vuku kamione a ostatak dana sjede ko morzevi ili se gegaju po gradu u siledzijkama
@DrzavaBosnaPonosnaa ti ako postiš, i jezik svoj pripazi, ne samo želudac. Ako se tako ponašaš dok postiš nisam siguran da li ideš pravim putem ka svom cilju, a koji je njihov cilj - pa zar stvarno misliš da je primjereno ti da mu sudiš?
@DrzavaBosnaPonosnaa kakav si ti jad od postača
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da ne postim mozda bi se prijavio..ehehe
Jedan je Alija Sirotanovic :D
"Glavni cilj ovakvih takmičenja je prije svega preći ciljnu liniju i vratiti se živ sa trke" Strašno..
@OtokaBoy ma strašno šta ljudi sami sebi rade i to da je za kakve obiljne pare pa haj... a ne pratim ti ja trendove.. :)
@OtokaBoy ma jok ta main stream sranj*a ne gledam, tipa games of ono games od ono, house ovaj house onaj :)