Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ glupan komentara od 22.03. u 23.46h: VALUTA konvertibilna marka nema nista sa bivsom markom BRD-a, majmune. to sto se zove marka, to je uobicajeno. znaci \"dinar\" jugoslovenski npr. je kopija dinara jordanskog, tunezanskog, irackog..itd., itd. svi oni imaju DINAR. glupane jedan, hajde nazad u prvi osnovne. PS. kosovo srce srbije- nikad vece gluposti- cuj srce ti negdje tamo van tvog tijela, :))) probudi se seljacino i skontaj konacno da ste ZIJANILI KOSOVO, kao i 15. juna 1389 god. od vasih PREDAKA TURAKA, :)).
@iznad vlasina: DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA !! nezavisna i NASA ! a VAS sto su TURCI 500 god jahali i sto imate komplexe, nisam ja kriv, :)
Jel vasa valuta Marka? Obiljezje Nemacke drzavnosti. Jel tvoja nacija Bosnjacka? (13 godina), Kosovo je srce Srbije a RS su pluca. Srbijica koliko god bila mala bice vaca od tzv BiH, a od Pederacija MNOGOSTRUKO. Mars u Irak ili Nigeriju prljava poturice!
Eto turci pokazali smo vam da mi znamo sta je fer plej i sta je sport.Pobjednik se znao i pre meca, ali najvaznije je da smo vam pokazali da mi znamo da domacinski docekamo naseg gosta. Sto se tice onog zvizdanja sa trebina na onu \"himnu\" to je samo odgovor na ono iz Sarajeva. A mi vam nismo crtali i pisali uvredljive transparente kao sto ste vi u prvoj utakmici. I igraci su bili fer i posteni. Eto ako uspijemo da savladamo Ruse u gostima vama cemo posvetiti pobjedu ;). I porucio bih vam da prekinete sa tom vasom srbofobijom vec da nas postujete jer imacete sta da naucite od nas.
Taj na slici , nam je dosao glave ! Hebi ga ljudi su bolji. Bilo bi cudo da smo uspjeli.I utakmicu u Skenderiji smo odegrali daleko preko svoje snage ! Ne moze dva puta ! Rukomet u Srbiji je u usponu i siguran sam da ce vrlo brzo biti medju pet u Svijetu ! Cestitam komsijama ! Moram jos reci da i onaj transparent BANJA LUKA govori dosta . Za banjalucane je Grahovac domaci izdajnik...Kako onda naprijed?
Koji je rezultat BH-Srbija
A jeste se i uskhurchili ! Zasto?Pa vi ste daleko od bilo kakve mogucnosti da napravite ikakav rezultat ! U repki vam igraju samo srpski i hrvatski skartovi, a vi muslimani ste sitni i nemocni da sami ista uradite. Zato skinite kapu( fes) dolje pred mnogo jacim i boljim . I nemojte se ljutiti , ali realno , minorni ste u sportu ! Kao uostalom i u svemu drugom . Hebi ga, tako mu je to !
Kadrija, crkajes li ?
I? ASTA LA VISTA BABE !
Rade gade! Neso ne mjesaj srbiju sa tako velikim rukometnim nacijama kao sto su Francuska i Hrvatska!
Rade gade! Neso, zasto mjesas srbiju sa tako velikim rukometnim nacijama kao Francuska i Hrvatska!
fakat dobro igramo. 1 gol razlike..za sada.
poluvrijeme nerijeseno :)
Hajte Srbi, natrpaje ove bolesnjake jedno 20 razlike! Pa da malo masu turskim zastavama, ali za jedno 250 godina kada IZ Bosna pobijedi Hrvatsku. Suca Mostar. .
Shiko këtu janë shumë atje nga i ashtuquajturi RS, unë dua të dërgojë ato për të varfërit që janë zero se kali thi qen Braca Bosnjaci puno uspjeha