Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako izborimo baraz za barazni baraz baraznog turnira baraznih igara baraznih zemalja.
Prvo treba skočit pa reć hop...
@BhKaucossi: 500 jbade. Koristi mozak. Neko se poturčio a nekog je Turčin nak.rčio :))) A taj neko može biti samo tvoja prababa i njena majka, baba i prababa :)))
@BhKaucossi: 500 godinaaaaaaaaa glupaneeeeeeeee :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
koga god dobijemo ispali smo
Koji sve bilmezi stavljaju komentare ovdje... a Ti gospodine O.T. koji si napisao ovaj naslov, za tvoju info, BiH je izborila baraz svojim igrama i Švicarskoj i Tuzli... to štosu se desilo tehničke greške pa postoji mogućnost da EHF omogući slabijoj reprezentaciji učešće u garažu, to je već politika pokvarene Evrope... i na kraju... neprijatelji BiH - umrite....
Ima da ih poderemo!
KOD NAS UVIJEK DRAMA ;D
Dajte nam đikane da se igramo.
HAJMOOOO AUTONOMIJAAAAAA! KEĐO, JAKIĆ, AJKIN, GUTA, ZENGA, KOBRA I LEGENDA ĆIĆMOOO!
Jel krepo Todor Abdic? Yebbali ga pilici
@izKrajinesam2, jesti ti i iz Krajine k'o što je i Dudaković iz Krajine?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ma kako ja vidim sluti na suspenzija.. cim vako dugo traje..
Puno mi je simpatičnija košarkaška reprezentacija jer su tako mladi...A ovdje Prce sa stomačićem, Karačić, Terzić...Znam za njih od kad i za sebe.
Samo nemojte protiv svedske. Onda ce hrvati da navijaju za BiH
Srbiju daj Boze.
I to u Tuzli
Da ih silujemo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne mogu ni zamisliti kako je igracima koji su izginuli na terenu za pobjedu a sada je moguce da izgube baraz zbog birokratije..