Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije slavlje kod Univerziteta nego Sveucilista. To su dvije razlicite lokacije.
Ja sam Oče Hercegovac i hrvatskog sam roda, a mi smo narod jedan, jer krv Oče,nije voda! "NEKA PATI KOME SMETA"
j.... te otac
@Ero79 Jesi i ti „Hrvat“, kao ovaj Branislav Stojkic.Hebo li vam ker materesinu lazljivu.Pa zar vas kamenjarske srbe nicega nije sramota.Ni tako lazno se prestavljati Hrvatima.Iako vas sve prezimena odaju, vi se ne upristojite, da bar uzmete katolicko ime.
Prodje vam zivot u mrznji.
Koliko god se trudili da budete hrvati, necete nikad to biti. Oni vas nece nikad prihvatiti kao hrvate, samo njihovi politicari kada su izbori. Na kraju cete nam se toliko zgaditi da vas ni mi necemo vise prihvatat. Necete imati ni drzavu ni narod svoj. Bolje vam je da prigrlite zemlju u kojoj ste rodjeni i vi i vasi preci i da napokon stvorimo cjelinu od drzave koja je BiH
Sve je to uredu niko ne osporava ali ako kazete da je bosna drzava hrvata srba i bosnjaka kako to da nema makar ni jedne zastave zemlje u kojoj ste rodzeni .
Hrvat iz Bosnei Hercegovine, to nešto kao Švicarac iz Austrije? Uh što ne mogu supe na viljušku. Dozovite se više tupani jedni. Vaša mati je Bosna i Hercegovina, Hrvatska vas ne smatra ni pastorčadima i to vi dobro znate.
Kriza u Paganiji, nema love za krkana Thompsona. Mozda su se emancipovali😂😂.
nista onda,kad se BiH plasira na sljedece euro slavimo u Splitu
Kad je to? 🤣 🤣 🤣 🤣
Bosancerosi u komi. RS i HB su dvije nezavisne drzave i zele dobre odnose sa sarajevskim erdogistanom.
Škutori
islamisti na aparatima....
kada je bih osvajala zlato u sjedećoj odbojci nisu ih ovako dočekali u sarajevu!
Šačica 'hrvata' se skupila na dočeku, a resto na Klixu kaki 😂😂😂😂😂
ne vidm željka komšioglua na dočeku?
Kažu i Željko dolazi da ih dočeka. Samo nek im neko kaže da nikad niko nije osvojio srebrenu medalju, nego izgubio zlatnu.
Jadni islamizirani Srbi, uvijek kasno progledaju, i shvate da ovo nije BiH, a posebice Bosna, o kojoj im govore na skupu kruga 99.Ovo vam je “drzava”koju je Alija potpisao.Po tome sto je Alija potpisao, mi Hrvati iz Hercegovine, imamo prava da volimo svoju domovinu Hrvatsku.Da budemo njeni drzavljani, i glasujemo na izborima u Hrvatskoj Ako vam nije jasno, njemu se obratite, ili njegovom malom Bakiru.