Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protivnik bio bolji i to je to. Boze moj !!! Ne treba nikoga kriviti, tako se poraz ne podnosi. Sansa ostaje i sretno momcima u nastavku... Ovo je odlicno s obzirom da nam je rukomet na niskim granama da ne kazem zatrpan zemljom. Sretno !
Pruži ruku, čestitaj boljem i vozdra. Kakvi smo to mi sportaš? Pa nije sviran sedmerac u zadnjim sekundama Pa te sudije povalile. Zgazili su vas bjelorusi. Nije to nikakva sramota
Očito da smo taktički podbacili u napadu ali i u odbrani. Posebno me razočarala nesposobnost naših iskusnih igraća da ne znaju igrati na zonsku dbranu 6:0. Također mi nije jasno da jedna reprezentacija pa bila to i BiH moženapraviti toliko tehničkih grešaka ( pogrešna dodavanja, loša proigravanjam, bacanje lopte u aut ili protivničkom igraču. To se može desitiu 2-3 puta ali 15-16 puta ni slučajno.
covjek u zadnjem napadu u prvom poluvremenu dade gol nemal s centra (jes sut bio topovski, ali opet je bilo mnogo iz daleka) i sad levatu sudija kriv.
opet sudije jel to maloj djeci pricajte...a sa centralne pozicije onaj neki Kalosha ili kako se vec zove dao im sam 10 golova na isti nacin niko da izađe na njega, i onaj sto ga je mijenjao i on lik dao 7-8 istih golova niko da zatvori
@nekaDJodmaDoleCJ Kulaš
Terza...netreba ti to....vađenje na sudije. Da je u pitanju go-dva razlike al ovako ...bez veze ljudi vas nadigrali. Ruku na srce i tamo ste gubili cijelu tekmu..uzeli ih par minuta pred kraj. Ima sanse jos za ep...ali budimo iskreni..bolje je i neotici nego biti tamo kanta za nabijanje.
Malo je pangloo, valjda zasto što je ganjao loptu cijeli život pa nije imao vremena čitati, uglavnom kod sportista i pjevaljki intelektualno tanka priča...
Ako ćemo već o sudijama, suđenje je bilo odlično, naroćito imajući u vidu kakav smo ranije tretman kod sudija imali. Ja se i pored svega divim ovim našim momcima, jer oni doslovno od g.vana prave pitu. Okupljaju se i rade faktički bez saveza, kapa dole i Šumanu u Terziću i svim reprezentativcima. Siguran sam da će, zbog svega što su uložili i dali, ovaj put biti i sreća na našoj strani i da ćemo se ipak plasirati na EP.
Koje smo MI ojebine
najodvratnija stvar u ovom sportu jeste ta sto sudije DOSLOVNO mogu odlucit protivnika, i imaju jaci utjecaj na igru od samih ekipa. malo su ih sad ogranicili sa dizanjem ruke i brojem dodavanja nakon toga, al opet npr oni odlucuju kad da dignu ruku i nikad nije isti kriterij. naravno ne govorim o danasnjem suđenju nego uopste u ovom sportu
Terza, glavu gore. Ti si legenda velika. I ljudina.
Bogami ja ga ništa nisam razumio.A nisam bio u prilici ni da gledam utakmicu.Odakle su sada bile sudije?
Nas mentalitet. Prije utakmice: Momci samo naprijed, kako god da odigrate super je, jer se nista ne ulaze u vas. Poslije utakmice: Vi ste obicna kanta za nabijanje... Za mene ste super, jer mi bolje nemamo. Sretno ubuduce :)
Svi su krivi, samo nase princeze nisu? mmamu vam jjebam bezmudu u usta