Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naš vazda greške koštaju... kad će nas pravi potezi dovesti do uspjeha?
@Bosanka1976 kad se bude ulagalo malo u sport, eto kad!
Nema dicipline i morala i volje za drzavu
Vrijeme je da naučimo da se moderni rukomet zasniva na kontrama i brzim centrom .
Vi ste heroji BiH. Idemo dalje... Bilal Šuman selektor narednih 10 godina💪
Kad izbacis veterane iz ekipe I ubrzas igru u napadu onda ce nesto biti, ako to nisi naucio sad na euru neces nikad
od govana se pita ne pravi,
Sta se razbranio, svaka lopta je u njega isla, a bila je kao da je curica udarila. Kad je malinovic sutao prema holu i 53.minuyi, malo mi je falilo da prebacim... prije toga karacic izgubi loptu tek onako, kao krenuo u kontru. U svakom slucaju, ostvarili ste veliki uspjeh.
Vi ste nas PONOS ...Hvala za sve ...dali ste max i borili ste se ...to je dovoljno..za mene vi ste heroji.. Iz nicega ste otisli..jedva otisli na prvenstvo.. Molim sve nase navijace koji mogu da budu na aerodromu da docekaju momke u velikom Broju. Volim te Bosno..gore glavu Suman i momci
Da smo dali više golova a primili manje ko zna šta bi Šuman pričao. Ovako se ponavlja i ponavlja. Fali BiH puno da bi pričali da smo zbog grešaka gubili.
@fbUser1562922260 Pa ti vidiš koji amaterizam vlada samo kad krene držati time out , pogotovo onaj zadnji koji mu nije trajao ni 10 sekundi . Dok pogledaj druge selektore , uzme tablu i crta akciju i sve šta zahtijeva od igrača prikaže im.
Bravo Šuman
Izgubili na isti nacin kao juce Srbija od Hrvatske. Dobro sme se drzali prvo poluvrijeme, puno primljenih golova iz kontri , izgubljenih i presjecenih lopti, golman se razbranio. Suman prepiso govor od Perunicica
u dont say
Zamalo pobjeda