Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo taraba u sportu
Ali zato uredno možeš u Yu caffeu na Ilidži provesti cijeli ramazan pijan.
Hajde Šabane Šaulicu skontaj malo
Kod nas vazda žalovi ostaju.
Svi kontaju kako je Bjelorusija neka kvaži repka. Jes malo sutra. Lako je onima koji ne prate rukomet govoriti. Imaju dva beka, odnosno 2 glavna igrača u Vive Kielcetu, 4 timu Europe, također, važno je napomenut da " mrtva " Bjelorusija je igrala zadnih 7 Europskih i Svjetskih prvenstava.
Plafon je ovo nas. Lice i snagu pokazete sa malo jacom evropskim ekipom. Kako bi sa francuzima, spancima. Svedjanima prosli. Siti i trehajte banane u drugoj ligi nismo mi za evropskog jos
Ako ovo niste dobile nemate se sta brukati na evropskim i da budete kanta za nabijanje
Moj Sumane nauci ih trcati i natjeraj ih da smrsaju koju kilu. Vecih guzonja i sporaca nevidjoh odavno.Ovakvi bi se samo brukali na euru.