Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke braci sa Kosova na fer i korektnoj utakmici.
Za koga li je Dodik navij'o? :-)
@drug_lenjin Pravo pitanje :)
@Dr.Cooper Bez dileme.
Treba napraviti rezove u reprezentaciji. Ovde nema smisnjene akcije,nego sve na silu. Oslanjamo se na pojedince i njihovo raspolozenje za taj dan... Ovakve utakmice treba da sluze da se proba nesto novo,da se uigra ekipa,a kod nas sve kontra.. Ovo nigdje ne vodi. Slovaci ce nas ubiti,nazalost!
Zasto klix ne objavi dzan bekric,orhan piralic,nedim hubijar,hana hurem belma katica senda sejdic in hanan husjenovic oni su krivi za mahirovo ubojstvo a nece vi to objavit ceka te da vam njihovi roditelji dadnu novac da bih se sakrilo PRAVDA ZA MAHIRA!
Stara Srbija 29 Zapadna Srbija 33
Kmeee Republika Kosovo i BiH na badnjak odigrali kmeeeee. RS nema nigdje jer nije i nikada neće biti država. Ona ni u šahu a ni u dominama ne može samostalno nastupati.
@Matja kmmmeeee nadaj se,,,,ali ti je trn u oku...kad pomislis na RS,prevrne ti se zeludac, kad ja pomislim na BIH, zaboli me taki.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za koga su navijali domicilni Srbi? Imali su veliku dilemu.
Za Kosovo -- tu su im svetinje. U crkve ih sprovodi policija.
Od ovakve reprezentacije se ne smiju desiti onoliko padovi i da vam onako lako zabijaju golove.Daleko ste vi jos od toga da ste spremni.Da dode bilo koja imalo ozbiljnija ekipa razbila bi ih.
Rutinski.
teško da nekog drugog pobjede?
@puJ-do jer mi se čini da nismo nikad bili lošiji?
bravo momci
Koja smijurija od reprezentacije, jedno Kosovo ih namuci a juce su ekipu sastavili od lokalnih slasticara i pekara, dok je ovaj krmak markovic na kormilu reprezentacije nema od nas nista
idi gledaj mumijeve
@puJ-do jesi to sam smislio il' su ti roditelji pomogli ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kosovo ponos Srbije..!
Kosovo ponos Srbije..!
hahhajajjajajajhahahhahahahhaha
Nekad bilo, pricalo se