Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je to ostalo sta je narod zaboravio? Medalje mozda?
Pričaš o brzom rukometu, a Terzić ti igra srednjeg beka...znači valjaš gluposti...ili jednostavno ne znaš šta koji igrač može pružiti na terenu. Staviš Terzića na sredinu-dobiješ jaaaaako spor napad i protok lopte i izgubiš vrhunskog defanzivca-potrošiš ga. Ako to ne vidiš, ne trebaš biti selektor.
Tarabochia koliko toliko valja od tih srednjih vanjskih, ostali nisu ni za qurca..
Zaista mi ništa ne poštujemo pa ljudi su pred bankrotom ovaj jadni Šuman ih spašava jer država nije u stanju da finansira ništa ama baš ništa.Umjesto da svi komentarišemo i seremo uključujući i mene bolje bi bilo da svi radimo na sebi da promjenimo sebe pa onda i država nabolje krene a ne ovako svako hoće ukrast a želite bolje e ne može
Ma sve je to dobro moj Bilale, al mi smo izgubili od Estonije, heeeej od Estonije.
a koga ste pobjedili moj dragi sumane
Ja ne znam što ne ukinu rukomet u BiH, džaba pare troše na prevoz
ja zaboravio ono osvojeno evropsko.ne bih se sjetio ni da sam medalju osvojio
bjezite u stecaj kad neznate igrati nemozete amatere da pobjedite nezerite vise
Bilal je upravu! Ovdje se zaboravlja da hrv i srb konstantno ruse bh-savez, kao i u kosarci i nogometu! Kada vidim kako hr i srb svakog dobrog igraca ukradu po nacionalistickoj retorici a srbi i hrvati u BH savezu to cak i podrzavaju onda budimo sretni da uopste pobijedujemo
Amateri
Dragi Bilale vi se svaki put skupite i "uigravate" a ja nisam vidio ima i godina neku uvježbanu akciju za krila ili pivota. Riješi se starih igrača i izvježbajte heben kontre i polukontre, pa nije hebeno moguće da nismo u stanju da bacimo pišljivu kontru u cijeloj tekmi.
Nemoj tako pojednostavljivati rukometnu igru tipologijom ''hebene kontre i polukontre'', ''pišljiva kontra'' itd. Pa kontra i polukontra su su vrh rukometne igre sa najzahtjevnijim elementima i vrhunskim igraćima ne igra na postavljenu odbranu. U potpisu Vlado Štencl ( Pokrajac, Isaković, Mrkonja, Š. Halilović. G. Žigić,,, ).
Tako je nista preko nociii
Mevlid Šopen😂