Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteno i krajnje korektno od njega i zato zaslužuju podršku .... Usput savjet Srbima da razriješe predsjednika saveza ( obični krelac ) koji je našao da se fizički razračunava s ovom veličinom ....
Pa, dobro... selektor Srbije je u pravu. Mi s prostora nekadasnje YU smo svi jedni drugima ipak domaci i nasi, bez obzira na turobnu ratnu proslost. A s druge strane, Srbi doista mogu Hrvatima uciniti veliku uslugu ako Francuzima uzmu barem bod jer ce se voditi velika borba za polufinale do zadnjega dana. Veceras navijam za Srbiju! Sretno!
@ante k Jezicne barijere medju nama ne postoje, mnogo vise stvari nas spaja, nego sto nas razdvaja... Vjerujem da ti, primjerice, u autu slusas samo cajke, pa je i to razlog da si priznas da su ti Srbi ipak braca, zar ne?! :D Vrijeme je da podvuceno crtu nad tmurnom prosloscu i krenemo u bolje sutra. Navijam za Srbiju da dobije Francuze, iako volim i Francusku. Hajd', zbogom!
braca hahahahahahahaha
E moj Jovice, usra ti i sefa i stanicu. Jesmo svi potomci starih Srba i jesmo bili braca, ali braca bracu ne trpaju u logore, ne prave posebne logore za djecu, na ubijaju stotine hiljada svoje brace i ne protjeruju stotine hiljada sa vjekovnih ognjista. Da niej bilo katolicanstva i satanistickog vatikana, mozda....ali da ih mi zovemo bracom u 2018. godini, e to ne moze, nesretni Jovice. Eto im "Stivija" Stevanovica, on je njihov (iz)rod.
Ako bilo šta kod srba odlično funkcionira...onda je to IZDAJA...fakat ste odlični u tome... ;-) Džaba vam ona četiri "C" u grbu....ccccccccc.....
@2002 to si pogodio u srž. I to vjekovima u nazad, pa i trenutno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi imamo jako veliko postovanje prema onome sto hrvatski rukometasi rade u zadnjih 15-20 god. i pravi ljubitelji sporta simpatisu njihovu repku jer je nekako gledamo kao osavremenu verziju nekadasnje jugoslovenske skole.Ipak ovakve izjave mislim da posle svega jos uvjek nisu dobrodosle.Postovanje,uzajamna podrska...svakako,ali bratimljenje ne,uostalom najveci krvnici su kad se posvadjaju bas rodjena braca.
mi ne mozemo prici Francuzima tako da izjava nema smisla, sve ispod 10 razlike je cudesno
ja sve vas bracho znam.. svi ste ista gofna. jedna ruka pozdravlja, grob ti kopa druga..
wow. Dobice 'brat' otkaz čim stane na tlo majcice srbije
Auuu izjave LJUBAVI! Sloba i Tudjman bi vam pozavidili, u grobu se prevrcu... A gdje se ono clanci klix-a pisu? U Serbiji ili Hervatskoj?
Braća po UZP
Prava balkanska braca, svadje i nadmecanje.
Lako je Cvetkovicu dati ovakvu izjavu - sta da radi Bakir kad su mu korijeni Turski
Mozda su tebi braca,meni sigurno nisu.
Kakva budala ovi jovica
kako da necete da ih izmorite ... bice 1-1, 2-1, 2-2, i onda 20-2, 25-3 itd .... u korist francuske....
oni su braca koja su navodno ratovala 90-ih sa ciljem da podijele Bosnu medju sobom. Plan propao.
Braća po oluji...