Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav umor, ne vjerujem vise u te price, neku noc odigram nba houston oklahoma dvicu, houston odigrao 3 utakmice u 4 dana a oklahoma odmarala 6 dana i houston ih hladno dobije 20 razlike LOL
Ma dobit ćemo mi Austriju ali nije ni Hrvatska ono što je bila sa Ivanom Balićem i ostalim
mi možemo samo još tunis dobiti a i to tesko,ovi ostali će nas rastrgati
Nisu se oni toliko umorili, poslije utakmcie obicno ide rehabilitacija i odmaranje (spavanje). Onda u jutro ide trening i odmaranje mogu se oni odmoriti ali mi smo probili led tom prvom utakmicom i akoBogda sad cemo odigrati onako kako mi znamo muski i fajterski u mecu protic Austrije! :) Lijep pozrav..
Na vrhunskom nivou utakmicu odredjuju sitni detalji, nasa ekipa ako ne popravi osnovne segmente igre izgubit ce. Ali ako se pogleda cijeli ciklus kvalifikacija nasa reprezentacija je bolje igrala drugo poluvrijeme, odnosno bas se pokaze karakter u igri. Bez obzira na sve ni hrvatska nije ono sto je bila kad se gleda sinocnja utakmica. Rijetko su hrvati primali 30 golova na jednoj utakmici. Sretno danas, jer ce nam stvarno trebati i sreće
oni nemaju sto mi imamo a to je inat mozemo gubit i 5 razlike a onda se iz ludila vratit i pobjedit to je Bosna ponosita koja nikad se nepredaje i niprotkog strjepi..
Momci, samo dalje, vjerujemo u vas! Nadam se da, ako se ne ispuni cilj, a mislim da hoce, da necete dozivjeti ono sto su nasi fudbaleri. Sretno!!!
ne smijemo zaboraviti da su oni apsolutni favoriti.i prije svega su profesionalci,bi ce tesko al treba se nadati