Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj fino. Dobar signal. Ocito da treba malo pocistiti u Rukometnom Savezu.
Ovi su se sa famoznim zapisnikom posrali na sve,treba biti budala kompletna pa izdvojiti pare i vrijeme i otici gledati ove levate.
Treba igrati dosta utakmica, selekcionirat i uigravati tim koji može igrati više godina zajedno.Naravno treba ''selekcionirati i obučiti'' odgovornog administrativca da pravilno pregleda i ovjerava zapisnike za utakmicu. Što se tiče tehničkih pomagala makar jedan iglični Epson printer iz 1988 da se nađe pri ruci.