Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul ovi oni sto se zale na jaknu Shaqirija?
Srbin je dijagnoza
To je taj mini šengen
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
srušena Ferhadija u Banja Luci i sačuvana saborna crkva u Sarajevu prave razliku.
Naravno da prave, jer to nije uporedivo. ONi su agresori i genocidaši, zakrćili Hag.
Fašisti, pohapsiti ih treba, ali ko, kad su fašisti i na vlasti, imače bi ovo bilo kažnjivo! I onda kaže da hoće dobre odnose sa Bošnjacima... pokaži se pichkousti sad ako si iskren!
Sta ocekivati od DJIKANA
Izdali ste Peruna, sram vas bilo.
Kao Srbin ic etnik najostrije osudjujem ovakvo sramno ponasanje a pogotovo delegata koji je morao da prekine utakmicu i isprazni tribinu ili pak da je u potpunosti prekine.Pre par dana sam ostavio komentar kad je onaj sipurak obukao jaknu sa natpisom velikosiptarske teroristicke OVK. Tada je novinar klixa napisao 'politicka poruka'..kad su Srbi u pitanju onda su termini 'skandal', 'sramota' i ini. Veoma interesantno..
Gdje je OVK teroristička? U BiH? U Evropi? Americi? Gdje?
...hoce li o ovome biti 10 vijesti na Kuriru i trazenja izbacivanja Zvezde iz takmicenja kao sto su to radili sa Shaqirijem juce?
i onda se kao cude sto niko nece s njima..
To je taj faktor mira na Balkanu reče Lavor!😂😂😂😂😂
Od primitivnih GENOCIDAŠA, zar se išta normalno može očekivati?
Danas citam ispovjest zene koja je silovana od Srba kada je imala 14 god Petorica su je silovali pred majkom ocem i bratom
ljudi nisu dobri u mozak umjesto da zive i uzivaju i dodjes da navijas i pored tebe huligani i nacionalisti koji bi da ratuju pa zaista se ne moze izlijeciti oni vremenom sve gori i puni mrznje
Inače mrzim cigane,ali ovo im je super.Puna potpora iz HR HB!
Sta ti je ovo HR HB? da nisi zahrkao u po pisanja?
Ma nije on hrvat vidis da je prerusena srpska ovcica..
Da li će onaj šišmiš dati kakvu izjavu?? nekako sumnjam
Vrh!
Dobroocuvani, uglancani srpski fasizam.
Да сте се потурчили - јесте, да сте тиме постали непријатељи ономе што сте били - јесте. Шта је проблем? Васпитавате дјецу тако да заплачу од радости кад виде Ердогана. (То је случај једне дјевојчице приликом Ердоганове посјете Рашкој области.)
Zabunio si se lave, TEBI je deda bio turcin brkati.
Stas timprocati posrbljeni katolice...jos ti je 80% turske krvi bas ste sminesni