Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u finalu svjetskoga prvenstva Zidan je radi majke glavom palio. Majka je majka, ovaj usljo je vise nece nikome psovati.
Ako je Stjepan nek ga je zvizno
@fbUser1571172521 đaba zvizno, samo znate to i radit neznate ništa više, zato ste u sportu samo za trke na devama ili u sportovima za hendikapirane. mjesto da se ovakve stvari suzbijaju takvi ko ti traže mržnju.
od sad na utakmice nosim utoku a mozda i dugu cjev
Sta je publika skandirala to niste napisali klosari koji u klixu radite nabijem vas sve na k...c
Bošnjo ije srbina udario nikad
tako ti je to kod nas...svi znaju drvlje i kamenje sasut kad neko drugi uzrokuje incident ali kad je clan tvog kluba...e onda "nije on takav, on vazda uzorit i primjeran bio, nismo sigurni sta se desilo, ne mozemo nista reci..." i tako na sve tri strane u BiH...
Jeblo vas saopstenje, ako vam je ovaj olicenje muskosti kakvi su vam ostali.
Stoka fino upakovana ispostavlja se
I sts je skandirano? To se suti zar ne?
Zstasksvsnje, a da je obrnuto i u veseloj sveski i kolibriću bi bio objavljeno. Standardno