Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se tu sta traziti. Postoji uredba i pravila su jasna. Apliciras i dobijes po automatiuu ono sto te sljeduje. Evo uredbe: http://fmks.gov.ba/stara/kultura/legislativa/fbih/75.pdf
hebem i vas i minuse...samer je ublehas koji sada na osnovu reprezetnacije zeli da dobije poene...gdje bio prije par dana??
hebem i vas i minuse...samer je ublehas koji sada na osnovu reprezetnacije zeli da dobije poene...gdje bio prije par dana??
Tekst me ponukao na pitanje, jel ono Rasidat vlasnik Solazura? Koliko para je dao rukometasima? Ali drugima ima sta reci .... kakva politicka bjeda, odmah sebe u prvi plan... jadno od DFa.... kakav predsjednik , takvi i ostali
Svaka ti je na mjestu. Samo što dotični genocidaš ide na to da rastite ovaj savez. To je toliko uvezano da su postali i ofirni .Politika ubijanja svega i svačega što je na nivou BiH. Ja da se pitam izbacio bi ih sve iz zajedničke lige.
samer ublehas
Kao da su osvojili svjetsko pa ovaj Rešidat traži nagradu,svašta građani trebaju da plate
Hvala bogu pa ima jos ljudi koji vole svoju drzavu i bore se na svakom polju a mrziteljima BiH porucujem ova drzava je vječna svaka cast rukometasima na uspjehu.
Reče Rešidat i pošmrka crtu golmanskog prostora!