Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više golova nego navijaca!!!! Sramota!!!!!!!!
To je kad stalno forsiraju Sarajevo kao domacina, da su dosli u Tuzlu napunili bi Mejdan i to da kako moze dva mejdana bi bila puna. Ali nema veze, eto neka 300 navijaca sarajlija uziva u igrama nase repke a mi cemo je uvijek gledati preko tv-a
Poluprazna Skenderija je vise nego kapaciteti vasih seoskih dvorana. No ipak stoji, morala se napuniti. Momci su zasluzili. Mislim da je sve do reklame. Uopste nije prisutna u medijima bila ova utakmica. Al opet, svaki patriota bi trebao znati za nju.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Prce igracina! 15.06 proslavit rukomet a u ponoc fudbal
VOLIMMMM LJILJANEEEEEEEE ! VOLIMMMM LJILJANEEEEEE !
Kad Spaho poče pričati o historijskoj noći meni suze na oči Bgm :')
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Nisam iz Tuzle,ali u Tuzli treba organizovati ove dvoranske utakmice.Ima super dvorana mejdan i još superastiji navijači.vidjećete kad bude košarka.kako se u tz navija i koliko dođe ljudi. i još samo da dodam Naprijed Sloboda!
Svi vi mrzite Sarajevo a guze bi dali da imate makar gasonjeru u Šeheru!
mrze Zeničani što rata vidjeli nisu i oni Tuzlaci bijeli cigani. Popušite nam lulu.
Svaka cast Prce, samo naprijed, da odvedes ovu repku na jedno veliko takmicenje. Aferim legendo.
Bravo legende, sretno u revansu i sram da bude medije. Kada Vam Radoncic plati da objavljujete kako dijeli sto flasa obicne vode onda vam to visi danima po naslovnici a niste mogli staviti kvalitetne obavijesti za ovako znacajnu utakmicu.
bravo momci
Sve čestitke igračima , stručnom štabu i vjernim navijačima. Islanđani su rukometna velesila i svaka pobjeda pa i minimalni poraz od njih je veliki uspjeh. Ljudi imaju paklenu kontru koja se ne brani, pokriveni su na svakoj poziciji a u odbrani imaju gromade od igrača. Pored svih ovih kvaliteta protivnika naši heroji su se izdigli borbom i zajedništvom ( često pojedinačnim umiječem igrača) nanijeli poraz ovom prejakom protivniku. BiH u srcu :)))))))))
hrvat dominira. bravo nikola, svejedno će vas island otresti u uzvratu, ali nema veze.
Naravno pa sta bi mi bez nasih Bosanskih katolika :)
naravno, počeo u velikom rk zagrebu, pa nastavio u ljubuškom izviđaču. Da je mogao igrao bi u hrvatskoj, ali tamo je prevelika konkurencija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
promjenite malo mjesto bitnih utakmica i u drugim gradovima pa cete vidjet posjetu
@pustinjak Levatino arena u Zenici je Santiago Bernabeu za Skenderiju.Koga god da dovedes ne bi se postidio.Sto je Tito napravio od Skenderije to i dan danas stoji.Ne bi marke ulozili klosari jedni,a jos se dicis tim ruglom.
rukomet suck
A kada je to Sarajlije znale ispratiti neki sportski dogadjaj ? RK BOSNA pratila cijela BiH i punila dvoranu,fudbalsku reprezentaciju punila cijela BiH,pretkola takmicenja za EL ili LP stadione puni cijela BiH,utakmice KK Bosne dvorane punila cijela BiH! ALI Aca Lukasi ,Jane,Maje i sl sranja TU SU PRVI I NA TOME IM SVAKA CAST...barem nesto napune uz novcanike kada treba sta naplacivati kada se dodje iz drugih gradova .....da ne nabrajam dalje :D ima tu jos svega ali sve u svemu ....Njihova zainteresovanost za Sport se najbolje vidi kroz utakmice NK Zeljeznicara i FK Sarajeva gdje 300-400 tzv navijaca dodje da divlja ,llafo navija ....p.s. i cak dva VELIKA KLUBA su uspjeli da sjebu KK BOSNA i RK BOSNA
go ooooooooooooooo
evo kako se igra rukomet http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=07&nav_id=858252
Znamo mi kako se igra rukomet ALI imamo cudotvorce u savezima koji sve guraju u jebeno Sarajevo gdje je lakse napuniti kurton do vrha nego i najmanju dvoranu ili Stadion kada je neka vazna sportska manifestacija
Sta onda radis na ovom portalu ? jebli ti orlovi majku
Prce je najbolji igrac nase reprezentacije svih vremena, tu nema nikakve dileme. Ja sam zenicanin, i mislim da rukomet nije za Zenicu. Najbolje je da rukometasi igraju u Gorazdu ili Zivinicama, bez obzira na kapacitet dvorane. Meni su to gradovi koji su najvise zadrti u rukomet.
dodajmo i visoko
Zašto neki igrači drže ruku na srcu a drugi ne dok traje intoniranje himne?
svaka cast momcima...