Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatni Nikolaaaa Prceeee! Naša BiH, srce mi je kao Amerika kad cujem Ognjen, Ivan, Nikola i sl. Hejteri, crknite!!!
@Daimler al ja ne mogu ove kozmopolite, pa budalo, i 92. si imo bruku nikola i ivana, pa su te opet pokusali istrijebit.
Ma bravo.. Kad igrate srcem, bi porazi ne padaju teško. Idemo dalje, glavu gore. Ponos ste normalnog svijeta u BiH
Prce je car, ništa drugo. Toliko godina, a toliko želje i borbe, nevjerovatno. Hvala, care Prce!!!
Covjek ovako igra u svojoj 40 godini FENOMENALNO SVAKA CAST
Covjek ovako igra u svojoj 40 godini FENOMENALNO SVAKA CAST
nikola pusti jeftine novinare koje kad uzmes i izvagas po kilogramu su jeftiniji od piletine vi ste heroji kad ste se beg igdje ista srcem izborili na prvenstvo vi ste heroji ovoe drzave rijetko ko norvezanima zabije 26 golova sa onakvom odbranom
Dobar nastup protiv najtezeg protivnika u grupi. Ovi momci su nas ponos. Bilo je nerealno i ocekivati nesto vise. Ja zadovoljan nastupom. Sretno dalje i ponosno pa kako bude.
Lav!! Borio se do zadnje kapi znoja.Kapa do poda Prce 👏💪
Kad je BiH mogla igrati na nekom takmicenju ? Ni u jednom sportu odma na startu ispadnu
Šta sad ostavljate negativne lajkove ti bi reko ja nešto pogrešno gore napisao!? Ccc
NIKOLAAAA BOSNAAA JE UZ TEBEE
...moj nidjo....zakoga iti igrach
@gooUser1574369478 boli kad cujes da su Dejan, Ibrahim i Josip u jednoj reprezentaciji aaa? ;)
Bravo Nikola