Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al je zato Ovcina u odbrani bio promaha. 9 golova preko njega palo.
Daleko najgori igrač BiH. Promašio 3 4 zicera što je bolje od sedmerca.
Ovo je bila odlična prilika za igranje je na najvišem nivou. Dvije dobre utakmice protiv jakih ekipa te za dva dana tekma sa Francuzima i zaokružiti ciklus. Za dalje mora se pod hitno ići sa podmlađivanjem ekipe jer Terzić, Toromanović i Prce ne mogu igrati više ma visokom nivou. Ovi komentatori što ne poštuju BiH, nešto se ismijavaju, kritikuju s ''visoka'' neka produže svoje pasoše i sportsko državljanstvo niko im ne brani.
Ako ikada bude prilike angažovati Linu Červara kao selektora BiH vidjeće se velika razlika u odabiru i pristupu igrača svakoj utakmici. Ovako od ove hvale imamo samo štetu.
Šta želite s ovim postići? utješiti dijete koje je izgubilo igračku?
Bar ce se nasi golovi vrtiti na tv spicama i kada ne budemo tu. Sta nas briga ostavili smo trag.
DvaMorića Mislio sam kad mu je golman uhvatio živu loptu jedan na jedan,i da znam za šaraf
Do kad vise to gubljene lopti u napadu, jos napadamo s igracem vise i ne znamo visak napravit, ali glavu gore ucit na greskama i gurat mlade i bice nesto u buducnosti od nas
Al smo izgubili, je.o te potez da te je.o... Daj ba, ne treba gledat ni ovaj sport. Idite se u... Nasekira se, a nista. Treba ukinuti sve sportove da se nema ni za sta navijat.
Šaraf,a ono jedan na jedan
@gooUser1561481605 Saraf se zove onaj potez Ovcine, jedan od atraktivnijih u svijetu rukometa ali otkud bi ti to znao, jelde?
Kad pročitam naslove ovdje n Klixu, kontam da je "sloboda medija" nešto što treba zakonom zabraniti !! Pa vi ni jednu vijest ne znate normalno prenijeti....
Svaka cast momcima! Castan poraz, zadovoljstvo nam je bilo
I sta je kasnije fulio, taman da ponisti ovaj gol
Sretan 1. maj!
Boriti se i ostaviti sto bolji utisak. U rukometu je najzahtjevnije igrati pred kraj tekme. Sretno nasima!