Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi najpoganiji narod na svijetu, (cast izuzetcima)
Kojih nema baš puno.
Ne mozemo biti ogavniji dok je muslimana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji sljam. Zivjeti na tekovinama zlocina, nepostivati manjinske grupe, bahatiti se, a za svoj narod traziti razumijevanje i fer tretman u situaciji kada su manjina. Ne radi drugima, sto ne zelis sebi, jer u protivnom, vratice ti se na mjestu gdje najmanje ocekujes.
Mislis na handzar divizije?
Bujrum u nasu ligu
Podrška za Novi Pazar🇧🇦
Greška,trebali su igrati iz inata!!
Ne, oni mogu igrati u drugim ligama. Evropska rukometna liga ce dopustiti.
Mogli su Srbi ispraznit dvoranu zbog vrijedjanja ali nisu. Gowna se vracaju svojoj propagandi koju su vodili 90-tih
Srbi su smeće i najgori komšija kojeg ti neko može poželjeti.
MA IDITE KODA STE NEKI BITAN FAKTOR HAHHAHAHHA
Suti stoko. Stoj' iza ograde i suti. Zvaljo!
Svaka cast imate ponos ..ucestvovati u nacistickim orgijama Drazinih potomaka nema smisla ..eto im nek se takmice i nek izmedju sebe prkose sa Jadovanom i Sratkom .
Aferim braćo Bošnjaci Sandžaka
MI NE VRIJEDJAMO NITI SRBE NITI HRVATE NITI TURKE , MI NEMAMO KOMPLEKS OD TA TRI NARODA.....A VI TO RADITE, KAD TI JE NEKO NEBITAN NJEGA NI NESPOMINJES, A KAD TI JE BITAN KAO STO SU SRBI TURCIMA UVIJEK CETE IH SPOMINJATI......TOPLA BRACA SRBI I TURCI OKANITE SE BOSNJAKA I BOSNE ⚜🇧🇦⚜🇧🇦⚜🇧🇦
Zamisli šta bi klubovi iz Srbije trebali da rade nakon gostovanja u Hrvatskoj…Ovo su amaterčine instruisane od SDA
Bujrum u nasu ligu.
Nazivaju nas poturicama a mi se prvi protiv turaka za autonomiju prvi borili borili, ne znamo kome su turci ustupili Beograd i autonomiju, sigurno nisu bosnjacima koje vole, vec zanepovjerovati "mrskim" BH ZMAJEVI JOS ZIVE , DOK JE BOSNE, HERCEGOVINE, SANDZAKA I KRAJINE.
Sandzak u ❤
Nema problema, dodjite kod nas.
Sandzaklije svaka cast, aferim.
Bravo👋👋👋👋👋👋👋