Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Uprkos tim sjajnim rezultatima, niko tome nije pridavao previše značaja ni tokom samih kvalifikacija ni po njihovom završetku." Taj niko ste vi novinari, ukljucujuci i klix, vi ste sredstvo animiranja javnosti. Nazalost to cesce radite kad neki ustasa kaze "za dom spremni", kad dodik kaze da "nema bosne", kad ovi iz federacije vode bitke za stolice. Licemjeri.
svaka ti je za medalje
hvala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast rukometasima, nije lako nadvladat Island!
Mislim da smo dobili najgoru mogucu ekipu u kvalifikacija, zato niko nije ni davao previse paznje ovim momcima, narocito nakon proslih razocaravajucih kvalifikacija, iskreno ovo je dosl'o k'o grom iz vedra neba nadam se barem da cemo opet punit' dvorane k'o nekad
dajte sarajlije otidjite docekajte zmajeve na aerodromu kad " NISTE ZNALI" za utakmicu u Skenderiji! !!!!!
EVO BIO SAM NA AERODROMU U KOPENHAGENU I POZDRAVIO SAM IGRACE NASE BiH ZLATNE RUKOMETASE I UJEDNO SAM SE SLIKAO SA PRCEOM,TOROMANOVIC I NAS SJAJNI TRENER MARKOVIC I ZAZELIO SAM IM SVE NAJBOLJE NA WM U JANUARU 2015 U KATAR.BIO SAM SA ZASTAVICOM I DRESOM BiH. SAMO SAM JA BIO NIKO NIJE DOSAO OD NASIH NAVIJACA DA IH POZDRAVI,NAZALOST. LIJEPI POZDRAV ADNAN-KOPENHAGEN. AVION SA AERODROMA KOPENHAGEN JE KRENUO U 18.45 I STIZE U SARAJEVO 21.55 ili 22.00.MALI JE AVION PA LETI MALO DUZE DO SARAJEVA.
treba ih dočekati baš ono pravo, zamalo me srce ne prekinu zbog tekme, al sam ponosan na kraju
Ma vi niste nista . Veceras se sastaju dvije urnebes tz. r.sumska i rep.Srbije u B. Luci divovske gigantske ekipe.ZMAJEVI VI STE PONOS NAJLJEPSE ZEMLJE NA BALKANU .HVALA OD SVEG SRCA I MNOGO SRECE NA WM.
Volite se
Da još obiičnom BiH čovjeku krenekao vama!
Bravo momci.. svaka čast!!!
Zmajevi, učinili ste nas jučer ponosnim. Utakmicu sam pratio iz Zmajevog gnijezda na Trgu A. Izetbegović. Bilo je fenomenalno!!! Takva energija sreće i izljev emocija teško se mogu doživjeti! Naše mjesto je na velikim takmičenjima kao što je ovo - SVJETSKO PRVENSTVO. Vi ste naš ponos!!!
Svaka čast momci. Island je u rukometu skoro što je Argentina u fudbalu.
NE ZASLUZUJEMO VAS! SVI NA AERODROM!
Suze liju iz Turskog kurca po tvojoj mamici <3
svaka cast sad nigeriju nabit nogom
Samo za pljuvace po Sarajevu i Skenderiji http://www.youtube.com/watch?v=fSQRWBmFU-8&feature=share Hvala prijatno
Ove momke treba da nagrade za ovakav velicanstveni uspjeh najmanje je to da ta gospoda od politicara digne sbvoje guze i organizuje docek negdje gdje bi na desetine hiljada ljudi moglo da se okupi i oda veliko priznanje nasim momcima