Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek ste šuknuli nevenu
E vala baš svaka čast selektoru Jasminu i sve najbolje !
Malo si poglup ako misliš da su reprezentacije koje predstavljaju BiH samo jedne nacije ili da tako treba biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo ovako cu reci.Kao prvo,nemojte se prepucavati,vrijedjtai nema koristi.Svatko normalan bi otisao igrati za Hrvatsku ako ima sansu,i ako je drzavljanin te zemlje.Razloga je mnogo.Prvi razlog je financiski,jer su im mnogo veca primanja u Hrvatskoj nego u Bosni.Drugi razlog je,sto se ti momci u Hrvatskoj prate od strani agenata.I postoji mnogo veca mogucnost da se taj decko proda za velike novce za neki Europski klub.Eto to su najveci razlozi.A ako netko ode i prihvati takvu sansu,nemora znaciti da taj decko nevoli Bosnu i Hercegovinu.Svatko od vas tko kaze drugacije,nije iskren i dvolican je.Evo ja vama postavljam pitanje.Hocete li igrati za Zagreb,za placu od 20 000 kuna,ili u Sarajevu za placu 1000 kuna.Znaci stvar je financiske prirode i daljneg napredovanja.
B&H trebda da bude Bosnjacka reprezentacija bez Srba i Hrvata....
Tako je Nevene,ili Srbija ili niko drugi,prost je to izbor.Srce bira,a ono najljepse izabere uvijek.Srećno momcino.
Nije se niko molio ni za nogomet, pa kad se napravio rezultat, onda bi svi htjeli za bosnu da igraju, pojavljuju se ko pečurke poslije kise! A zavukli su se u rupu kad smo se mucili kako napraviti kvalitetan sastav! Napravis rezultat i pocne drugačija prica! Samo sabura
Neka, neka.... samo nek odbijaju, a i mi njih trebamo poslije.... vidjet cete kad se napravi neki uspijeh, kao u nogometu, kad svi pohrle da igraju za rep. BiH, eh onda ih treba poslat u Srbiju i Hrvatsku, pa nek igraju za njih, ako im ovi htjednu naci mjesto...
brevik ponovo ti u domenu sporta. samo mi nije jasno sto sve vise Srba i rvata želi igrati za nogometnu reprezentaciju.
Dather @vidišli da imaš kompleks manje vrijednosti ..I ne govori u Množini jer takve kao ti ne želi niko imati ni srbi ni hrvati .Nažalost ostaćeš to što jesi igdje jesi .Bolje biti i stoka i životinja nego kao ti što si se rodio.Mislim da te treba kvalifikofati kao osobu opasnu po društvo i okolinu, jer ti nisi ništa ni srbin časni ni pošteni hrvat.A kamoli bošnjak..Ti si izrod koji se rodio naopako
dather@koliko si ograničen i zatupljen u svom neznanju inacionalizmu..Imaš velike komplekse o tome gdje živiš i gdje bi volio živjeti i biti.Vrijeđati druge istićući svoje mišljenje ovako javno je jako primitivno i zaostalo ...posjeti nekog psihijatra ili fratra,paroha,hođzu ili pitaj roditelje svoje oshvačanju uopšte životne stedine u kojoj živiš.
Svako neka bira po vlastitom nahođenju. I nek ne igraju za BiH oni koji će igrati preko k...ca.
Ovo nije vijest. Vijest ce biti kada Sandzaklije vrate BH pasose (a srpskih se ionako nikada ni nisu odrekli) pa se preko Srbije uputu za Europu.
*upute
Ni malo ne zalim za nacionalistama koji i ako bih igrali za nasu repku ne bih igrali srcem vec iz interesa ili sto ih nece srbi ili hrvati. Takvi nam i ne trebaju. Jedino sto mi je zao u ovom slucaju jeste sto kada dodje do ovakih situacija sto im se ne ukine drzavljanstvo BiH pa neka sele tamo gdje ih srce steze, poput mnogih.
Gledaj te na Al Jazeera o govoru mržnje na Balkanu što su smiješni. Raspravljaju gluposti... Zar u Bosni ili Srbiji postoji drugačiji govor? PA prvo što Srbin progovori je:"Jebem ti kevu". A Bosanac:"Jebi mater". I sad ove budale raspravljaju o nekom govoru mržnje. A da mi je samo znat koja je sad razlika?
Serem vam se na rukomet.
Bolje bi ti bilo da se poseres u RUKU i METnes u usta da te necujemo - i brisi nazad u onu septicku iz koje si pobjegao.
Metnem ti ga tetki.
Ko im jebe mater.
Ja
Dino, pozovi kad ti zavrsis poslom ............. :)
pojedini komentari nemaju veze sa realnošću ni s pameti! ko bi igrao za BiH ako već dobije poziv od Hrvatske koja je sila ili Srbije koja je također dobra! stavite se u moju pozicuju,evo živim u Mostaru i imam dvojno državljanstvo i BiH i HR putovnicu,, npr igram rukomet,ide mi dobro i pozivaju me selektori Hrvatske i BiH... koga bi vi odabrali? zato šutite,naravno da svako gleda di mu je bolje a i tamo će bar biti sa Hrvatima a ne u reprezentaciji gdje ne vole Hrvate
Slusam ovo kretene pa kad kazu: "prodali ste vjeru za veceru" - MA JEBEM VAM MATER U SUPAK PRODANU - KO SE OVDJE PRODAJE ?
zašto je loše ako roditelj želi da mu dijete igra za kvalitetniju repku, pa napreduje se samo ako igraš s kvalitetnijima....
jel to tako bilo i posle 1389 kad su turci savladali ovim prostorima? pa kad mi neko kaze "prodali ste vjeru za veceru", cujem ovdje po komentarima koji imaju u obicaju da se prodaju "jacim ili naprednijim"
ne prodaju se ljudi, kako bi se hrvat prodavao hrvatskoj, to je nonsens...