Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAMOTA ZA SA X. ODBOJKASKI KLUB KAKANJ JE U ODBOJKASKOM KLUPSKOM NATJECNJU TIPA ONOG LIGA PRVAKA U FUDBALU POBIJEDIO DANASKI KLUB SA 3-0 I KUCI I NA GOSTOVANJU U DANSKOJ. SA X BI VJEROVATNO O TOME PISAO DA SE RADI O SRAJEVSKOM ODBOJKAKOM KLUBU. SRAMOTA!!!!!!!!!!!!
KAKAV PROPUST! pa dajte nije to zajebancija. ja nisam gledo utakmicu naravno prihvatio sam ovu vasu vijest kao istinitu! u PM gledajte sta pisete!!
debili jebala vas gramatika i pravopis, Bosna je odigrala dobru tekmu i akoBogda da ih dobijemo ovdje 5 razlike i drugo mjesto je nase, NAPRIJED BOSNO
Ma seljobani kao i onaj Beslija.... Napusite se kurca vise, kad ne vrijedi da vas stalno upozoravamo na sranja koja objavljujete...
Zar nije bilo 30:26? Kakvi su ovo podaci? Uzasno!!!!
pa berem da su tacan rezultat upisali hehe :)
Nije 30-24 ...nego 30-26 ...text kako treba ne znate odkucati ...cccc