Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VMRO-DPMNE je ionako teroristicka organizacija koja vrbuje mlade djilkoshe putem pretjerane upotrebe mitomanije, fabrikovanjem lazne istorije i kleptokracijom. Odnedavno obicna ruska agentura koja je u Sobranju pokusala puc uz pomoc BIA-inih /srpskih/ placenika, pa se nakon sto je provaljena raspala na 100 dijelova... Zaev predvodi onaj civilizovani dio Makedonaca i Albanaca koji zele normalno da zive... cetnicka pascad hushka... bezuspjesno :)
Bježi idiote jedan ,briši to da te ko ne izofira ! Hebbo ti kosti svojih najmilijih na mezaru što se ne pregledaš ? Ovjeri ba knjižicu i najavi se kod porodičnog ljekara .
@ARARRAT Ko ti ljuljo kavez, djikaneee? :))))
Grci im kobajagi daju uslove kako ce se zvati Makedonija. Sto nisu postavljali uslove za vrijeme Tita!? Tito bi grcima uzeo i njihovu Makedoniju! Tito je bio Tito!!!
zako81@ Covjek ti pokusava objasnit da, dok je Bog bio ziv, Grci su mogli samo da se nagu. ze i šute o svemu, danas kad ga nema, imamo drzave koje svako pljuje i nista ne vrijede.
Najsličnije carstvu što su Grci ikad imali su teritorije koje je osvojio Aleksandar Veliki - Makedonac.
Od tada prođe 2342 godine.Dakle, Grci su gola qurčina 2342. godine.
Ne vjerujem da će bilo tko ikad reci sjeverna makedonija... Ili makedonac...Nas na zapadu i nakon trideset godina mnogi zovu i dalje jugoslovenima, neke stvari se lako ne mijenjaju
I nisu više Makedonci nego Sjeveromakedonci.
I nisu više Makedonci nego Sjeveromakedonci.
Ma neka se svako zove kako hoće. Zar je bitno...
bosanski sindrom pa mi ih nešto žao ko da su mi rođeni
Svi ćemo vas i dalje zvati Makedonija lol.
Još jedan kome više smeta kako se zemlja zove, nego kako ljudi žive u toj zemlji.
kako može sjeverna Makedonija ,a nemože sjeverno Kosovo" rečiće "nebeski narod"
Fašista našao još jedan razlog da mrzi nekoga.