Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad mi ni u cemu necemo uspjeti sve dok budemo igrali sa 100% snage kako u prvoj utakmici, tako i u odlucujucim ali i rezultatski nebitnim....nikad nismo na vrijeme osigurali prolaz iako imamo priliku, nego kalkulisemo i uvijek u odlucujucim se moramo cupati pod pritiskom i tad igramo 100%. Komentator se veceras cudi sto hrvatski selektor temperamentno vodi utakmicu iako im nije bitna....vodi jer je profesionalac i ne kalkulise, ne opusta se, njemu je svaka bitna!
Ma druze, ne mislim samo na rukometase...isto je bilo i sa fudbalskom repkom bilo i u prijasnjim a i sadasnjim kvalifikacijama...gubimo od Albanije, Kipra i slicnih puno slabijih reprezentacija jer igramo po sistemu "lahko cemo mi" pa se onda moramo cupati protiv jakih, i onda od tih utakmica napravimo bauk ko da finale igramo...pa kad ne uspijemo iscupati rezultat onda kazemo, nema veze oni su puno jaci od nas...
veoma interesanto sto igraju na suprotnim stranama.. awwwwww slatko :)))
Markovic je smijesan trener, ničemu ih nije naučio. U napadu su potpuno bezidejni, kontra ne postoji, odbrana smijesna!
nema veze momci glavu gore vi ste ponos nas sta god da se desi. I ove momke trebamo srdacno po povratku u domovinu docekati u sto vecem broju.dokazali su svima kako se bori za svoju domovimu bez obzira na vjeru i naciju.Hvala Vam Heroji Nasi !
Svaka cast momci!!! Glavu gore, samo nastavite kao do sada! Cestitke komsijama, idite do kraja!
index meni kao hrvatu je najgori portal koji postoji samo da bi se sirila mrznja prema svima ukljucujuci srbe i ostale....
Ja na index idem samo da provociram
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
....ma samo naprijed, red i rad i no sikiriki:)))