Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su sad partiote koje se bore za ovu zemlju nema jer od ovog nemaju koristi neide u njihove đepove, hej glupi narode pa ti glasaj za propale ljude i političare.
promocija davno počela, Čehinje se gube na Vranici...
vala treba ove momke kao i fudbalere i kosarkase pred vjecnom vatrom da ih pozdravi 200 000 ljudi, jedini pored odbojkasa izborili plasman na svjetsko i evropsko bez nekakvih finansija, o jedinstvu i pozrtvovanosti da ne govorim.
Haloooo valjda je red da država stane iza ovih momaka, ali kakvi... Svaka čast za vladu kantona....
Nastaviti podrzavati reprezentaciju? Treba prvo poceti pa tek onda nastaviti. Tako ste ih podrzavali da su o svome trosku isli na takmicenja. Ovi politicari stvarno nemaju ni mrvicu stida niti obraza
Greška, greška, greška.. Sada kada su se kvalifikovali vlada je trebala pokrenuti finansiranje omladinskih selekcija rukometnih klubova pod uslovom da treneri budu uspješni rukometaši a ne propali vozači i taksiste.
SDA NEĆE...A FORTO HOĆE...TAKO JE
Forto radi odličan posao. Svaka čast majstore, trebalo nam je osvježenje u politici.