Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za 100 godina će srbi pisati o ovome kao o velikoj pobedi nad hrvatima
...pokatoliceni srbi koje zovemo ustase i njihovo cvijece bosnajci su u ww2 uradili monstruozni zlocin kakav ne pamti evropa...posto su srbi iako masakrirani prezivjeli te zlocine 50 godina kasnije zlocinci ponovo vezu zastave zedni srbske krvi...a mozda im je samo zafalilo sapuna kojeg su pravili topljenjem srba u velikim kazanima...ni danas ne mogu da shvatim kako ste se mogli kupati sapunom topljenim od srba???
@Realno25 ..mislis ovako....http://4.bp.blogspot.com/-LIZ2mVJnNaY/TZZNfLhVHrI/AAAAAAAAANE/XWJtjZ6EqLQ/s1600/jasenovac-spasena_deca-1.gif
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Rukometaši igraju fer, rukuju se, izvinjavaju kod svakog grubljeg faula, poslije prvenstava će skupa i najvećim europskim klubovima drmati lovu..... a sitne duše kojima je 100 eura životni kapital, zviždaće tuđe himne i raspirivati mržnju po portalima. Eee stoko, pa niste ništa bolje ni zaslužili od svojih bijednih života ispunjenim mržnjom!!
Potpisujem, glup i kokuz se ovdje računa kao dostignuće.
To je samo uzvratno gostoprimstvo. Ebi ga i hrvati su bili u srbiji dočekani onako domacinski sa sjekirama.a kladim se da ce vec sljedecu utakmicu srbi imati i podršku sa tribina !!
Hrvatska je uvijek jaka
U srpskom Tokiju, povecan broj harakirija nakon sinoćnjeg poraza!!
Auuu bre, srpska nejač na haparatima, ko što bi balije rekle!!
Ljudi, ko hoće da kupuje tehniku.. Na svim prodajnim mjestima MEGAstore HR je popust na sve proizvode u postotku koliko reprezentacija Hr postigne golova na utakmici. Dakle, od jutros je popust 32 %. Vrijedi pogledati ponudu :)
Neću se osvrtati na utakmicu već na definitivnu sramotu ove države i televizija koje u njoj postoje. Evropsko prvenstvo u rukometu u susjednoj zemlji ne prati niko. Sve pohvale RTRS na prijenosu Hr:Sr ali pretpostavljam da će oni pratiti samo utakmice reprezentacije Srbije. Sada zaista razmišljam da otkažem plaćanje "pretplate" jer su ovdašnje televizije dno dna. Ne mogu razumjeti ni idiotsku MojaTV ili RAK (neka se pronađu sami)....
.... MojaTV iskluči signal RTL jer nisu platili pravo emitovanja na prostoru BiH?! Ne znam koji idiot može očekivati da mu, u ovom slučaju RTL ( vlasnik prava na prijenose utakmica) plati kako bi emitovao prijenos u drugoj zemlji. Nisu li naše tv kuće trebale platiti RTLu da preuzimaju signal?! Ali, pošto bilo koja solucija od navedenih nije moguća zašto MojaTV ili RAK nalažu isključenje signala? Hvala MojaTV što redovno zajebeš svoje korisnike. Isključenja ne stoje u ugovoru...
.... tako da ću i vas otpiliti kao i pretplatu BHT. Jbt kada treba uzeti lovu svi zakoni se moraju poštovati, kad treba prenositi Euro ili neke druge sportove onda nema para za otkup tv prava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ahhahh ...a, mošnje igraju baražnu tekmu da bi se kvalivikovali u baraž. na kraju ga mošnjaci prime u klečećem stavu 5 x dnevno.
Ovo je za moje Srbe koji se "ubise" od cestitki i rijeci hvale... http://banija.rs/images/slike/4/oluja_infografika.jpg https://www.youtube.com/watch?v=nPCMFPd0U5U&t=3573s
Trenutno bolji je pobijedio, sve cestitke za HR .
bakire sutra zastavu sa ljiljanima na ledja i idi u mejdan!
dragan covic i dodik vise ne razgovaraju.
Lipo je bit Hrvat.
Svaka cast ko moze. Ja ne bih bio za svo blago ovog svijeta.
@TheSupervisor mi ni me trebamo takve :)
Nista strasno. Bolji su i to je to. Cestitam komsijama Hrvatima na boljoj igri i zelim vam da uzmete medalju. Pozdrav iz RS.
hvala na čestitkama, bila je sportska borba
http://banija.rs/images/slike/4/oluja_infografika.jpg
Kapa dole susjedi. Uzivao sam, hvala.
Jbt sve kad ja moram na tv republike srpske gledat ... kakva smo mi govna
Onaj Stepančić je mašina. Igrač utakmice.