Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do nas je... Jasan i častan opis stanja nacije, države, mentalnog sklopa većine nas, nažalost...
Sami sebe pobjedili.
@patos, ostavi Ku'ran na miru jer nije Ku'ran kriv sto su osobe iz rukometnog saveza napravile kardinalnu gresku.
Bosanci, ponosni u kršenju pravila, saobraćajnih, etičkih, poslovnih, porodičnih, školskih, sportskih, vjerskih, prijateljskih - a sve da bi se u kafani istakla poenta priče i izmamilo kratko oduševljenje mase koja sluša, jer tobože više se uživa u ilegali. Rodjeni s tim. Rodjeni. Hranimo se međusobno. Ne funkcionišemo bez toga.
OVO JE OSMISLIO DELEGAT .... UZEO JE PARE .... I ODRADIO TO STO JE ODRADIO... GDJE JENJEGOVA KAZNA...
Regularnom bod sistemu pokidane mreže jer sudije i klubove dobra lova veže........
Para vrti dje burgija nece...
SVI KOJI RADITE U HOTELIJERSTVU I UGOSTITELJSTVU SLJEDECEM SVICARCU HLADNO DODAJTE 50 MARAKA BAKSISA NA PLACANJE KARTICOM I AKO SE NESTO POBUNI RECITE PA GLUPANE STO NISI GLEDAO KAD SI POTPISIVAO.TO JE POTPUNO ISTA STVAR.
Presudilo je ono naše "de ba, ko da je to bitno". E brale u Evropi je sve bitno. Ajd cao i cestitke Svicarcima
ko zna....zna ,ko ne zna.......gleda baraz na tv-u
Ko je napravio gresku odmah perka!
Znate li da igrac ima pravo zakasniti na utakmicu? Trebalo je samo to primjetiti prije njegovoga ulaska u igru da ga na zvanicnom spisku nema, te prijaviti delegatu. Ovoga delegata proglasiti persona non grata u BiH!
Problem u nasoj drzavi je sto niko nikakve strucnosti a s tim ni odgovornosti nema.Jer se od njega to ni ne trazi,samo neka je mali iz stranke i neka se bori na razvaljivanju sveg Bosanskoga, dobar je.I tako nazalost sve nam je na ho-ruk! Kao brod bez kapetana, pa svi podpalubski pacovi bi da se uhvate za kormilo po lijepom vremenu,a kada je oluja svi bjeze. Kada se ovako nesto desi, nema veze, nikakve ostavke, crvenila, stida, nego nazalost idemo dalje...Bez kazni za odgovorne, nema naprijed!
Uspijete izgubit Daytonski sporazum i se onda ovome ka nesto cudite xD xD xD
Bosna je puna Serpskih spijuna, udbasa... Procitati knjigu Semira Halilovica.
Ma marš. Dalje sam dopiš magarčino nesposobna. Da li si dao ostavku zbog toga? Nisi ... Da si Japanac odsjekao bi sebi prst ili počinio harakiri a ne lupetao pred novinarima.
Gnjavite umjesto da napišete samo jednu iskrenu rečenicu. Taj i taj je sve to lijepo izrezirao i uzeo dobru lovu. Ništa tu nije slučajno, niti je bilo ko u savezu toliko glup. Moja domovina je nazalost i domovina korupciji u svakoj sferi zivota. Familije vam se sjetim idiotske.
"haj mala skokni tu do Omege, isprintaj nabrzaka zapisnik, i ponesi jednu Kolu usput, evo ti pare".
Delegat je napravio propust nije mogao dati zapisnik sa 15 umjesto 16 igrača, samim tim je nevazan. Na to se treba bazirati. Nije naša greška ! Sam zapisnik nije validan!!
@Orion šta je prebrojao ako na zapisniku stoji 15 umjesto 16 igrača. Ne budalite
Nismo prekontrolisali spisak,nismo trebali ovo,nismo ono,,,nema nismo,ne moze tako,,,imenom i prezimenom ko je trebao a nije,,zna se tacno ko je trebao a nije,kad se pare uzimaju onda se zna ko i za sta uzima...