Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci, samo hrabro!!!
Svaka cast Dzekson, tako se voli BiH !
Ovo je izgleda dogadjaj decenije u bogatom bh sportu ha ha ha...
@Xg2club previse smo dobri s obzirom na mnogo domaćih izdajnika u našoj BiH kojima je samo na pameti razbijanje ove drzave
Kane zavrsio sezonu, tako da nam Dzeko Mozda ode u Totenham
Kako nitko ne napisa ni rijeci da je Hrvatski rukometni savez omogucio da odu na euro, da nije hrvats nebi ga ni vidili. Prvi su kad treba pljuvat po hrvatima! Jad od naroda! Ali kad bosnjaci ne cijene svoje, hrvati postuju! Sretno momci! “Hrvat” za dusebriznike, sportas za normalne građane BiH!
A sta je Amra porucila?
Ronald zabija, Lukaku zabija, a Dzeko se po Amrinim direktivama bavi izjavama, podrškama i društvenim mrežama. Od njega kao fudbalera nema više ništa.
@ZagiZu A od tebe??? Jos manje
Papak jedan on je u svom životu postigao više nego sto bi ti za svojih 100.
U nas svaka utakmica istorijska...
daBogda da dozivimo i priblizno kvalitetnog napadaca kada Dzekson ode. Majstore da te zdravlje sluzi pa da jos 3-4 godine opucaš ni na vidiku zamjena u špicu.
Nek zalome Portugal, meni srce k´o dzamija, ne moraju zadnju protiv francuza ni igrat´!
A sta je sa vama klocu,
Vi ste prvaci!