Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Bosnom tugujem, Bosni se radujem, Bosna je dio života mog, Bosno ti si šampion!
ovaj dragan me oduševio izjavom iz skenderije i tekme protiv Islanda kada je rekao :'idemo sačuvati gol a gore idemo da ih pobjedimo'... tako je i bilo... poredjenja radi pape samo sabire bodove koji su i igri i nada se raspletu u našu korist... pred meč na marakani on kaže igračima kako ta utakmica nije bitna i sl... neka se uči pobjedničkom ponašanju od ovih rukometaša. ..
Nadam se.. Sretno momci.
eh moj selektore, u subotu odem ja u Elemental, kada tamo naši Reprezentativci zajedno sa selektorom, ne bih to ništa bilo sporno, da to nije pred utakmicu i da na stolu nije bilo alkohola litrima, nisam mogao da vjerujem koliko puše i piju svi zajedno sa selektorom, to može samo u Bosni. A onda se pitamo pa kako izgubismo, e pa meni je sada jasnije.
Sretno momci, ne sumjamo u vas kvalitet i prolazak dalje. :)))
***sumnjamo :))