Privedeno šest osoba
0

Direktor srbijanske policije se izvinio hrvatskim navijačima

FENA
Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs
Direktor srbijanske policije Milorad Veljović uputio je u utorak navečer izvinjenje navijačima hrvatske rukometne reprezentacije koji su napadnuti u Novom Sadu i Rumi.

On je potvrdio da je šest osoba privedeno nakon napada na hrvatske navijače u Novom Sadu i Rumi poslije utakmice između reprezentacija Hrvatske i Francuske.

Veljović je za srbijansku agenciju Tanjug kazao kako je u toku identifikacija ostalih napadača te da u istrazi također sudjeluju pripadnici hrvatske policije koji borave u Srbiji tokom prvenstva Evrope u rukometu.

Istakao je kako će se srbijanska policija pobrinuti za sigurnost svih navijača reprezentacija sudionica na evropskom prvenstvu te kako će im ona "biti na raspolaganju 24 sata".

On je pozvao strane državljane da se već pri ulasku u Srbiju identificiraju kao navijači kako bi im srbijanska policija pružila zaštitu.

Najmanje dvije osobe povrijeđene su u napadu pedesetak maskiranih mladića na navijače hrvatske rukometne reprezentacije nakon utakmice u Novom Sadu na kojoj je Hrvatska pobijedila Francusku sa 29:22.