Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nejmamo ovakvih problema jer se nikad ne plasiramo u zavrsnicu turnira u bilo kojem sportu. Baraz nam je granica.
NAPRIJED HRVATSKA !!! SARAJEVO JE UZ VAS !!
Samo tako braco Hrvati jebite im majcicu cetnicku SVAKU SRECU VAM ZELI PONOSNI BOSANAC
A, šta si ti, hug, očekivao kada ti strmeknu kola u more, kada te kamenuju ili te pretuku?! Da masovno pohrlimo na vaše lijepo i \"mirno\" more? O, how yes no!!Nisu mi jasne te naše budale koje, pored divne Grčke, lljetuju u lijepoj vašoj!! Ma, nikada vam na to vaše more otići neću! Fuck you i svi ovi bosanski uvlakači koji \"navijaju\" za Hrvatsku! Ahahahaha....Vidimo se u polufinalu u BEOGRADU!
Srbin sam al ovo je sramota
@cole, cole care; jel fakat tvoje/vase Jadransko More? pa ne dolaze na more huligani nego vecinom porodicni ljudi, mladja raja da se proveseli; tako isto kazes i kad su bosanci u pitanju, garant! , samo eto sad ovaj incident pa haajmo po binashima. a kako ba tvoje more? jel gurnosi zivis na moru; da ga mozda ti ne gledas s neke cuke iznad imotskog, listice, ciste provo, stoca??? a Jadransko more jest naj ljepse more u evropi, ali poslje grcke, ovo iskreno bez podbadanja, a po gostoprimstvu i merhametluku se sa turskim ne moze stat u istu recenicu, jer hebiga na jadranu vladaju neki vlaji sisli ozgo s cuke. ne znam kako to, posto i u turskoj seljaka i cobana u turizmu kolko hoces, ali opet nekako gostoprimljivi maximalno. ovo malo off topic da skrenemo temu, ko sljivi huligane na svakoj strani.
Vojvodina me je jako razocarala, mislio sam da su civilizovaniji, ali mislim da su gori od Beograda kad je u pitanju mrznja prema Hrvatima, bilo je i prije slucajeva napada. Novi Sad je bio do nedavno leglo radikala, za razliku cak i od Beograda. Kad sam bio jednom u Novom Sadu, na bilbordu za hrvatsko more je bilo napisano \"ustaska drzava\".
i onda se čude kad dođu oprat te svoje smrdljive njuške na naš Jadran a tamo ih nitko ne voli vidjeti,stoka bizantska!ZA DOM!!
Ko ce drugi biti uz HR nego njihovo cvijece.
Ovo su pravi gestovi ... ima nade za sve nas ako se ovako svuda nastavi...
Ne zaboravljamo Jasenovac,500000 nevinih dusa.
\'\'30-godišnji Mladen R. i 46-godišnji Aleksandar D. u Ulici Maksima Gorkog napali su petoricu državljana Hrvatske, nanijevši dvojici od njih lakše tjelesne ozljede\'\'. prenose hrvatski mediji. Eto sto u srbi c k e p i. pa se kriju i napadaju iz zasjede, dvojca na njih 5, jel more bit postenije? toliko o hrabrim hrvatskim navijacima. ovo se zajebavam tuga, a papci medju vama se loze, ovo su huligani a ne srbi hrvati ili bosnjaci ili englezi ili koja vec nacija. na zalost ne moze se ovdje normalno jos 50 godina. a pazi tih hrvatskih huliigana koji u sred novog sada navijaju \'\'za dom spremni\'\', znaci sam trazis da ti neki isti takav ludjak s druge strane pridje razbije glavu stangom...sve ludjaci, poremse se na ove jadne banana drzave.
bosanci kod vas se nista ne organizuje godinama, najgori ste ovde indijanci, svi znamo kako srpski navijaci proalze u hrvatskoj ali to samo pokazuje ozbiljnost Srbije kao drzave na ovim prostorima, mi smo uvek bili za sve vas i ostali pojam DRZAVE! to mora skapirate vec jednom, cak i i hitler reko za SRBE da oni jedinu imaju svest o drzavi i drzavnosti i da ne voli srbe al,i da ih ceni zato sto su pametan i hrabar narod, a vi bagro jadna ajde u rupe svi...
budala vjeruje srbima, ne vjeruj srbinu ni kad spava i tada u mislima ima samo sjekire, sta znaju drugo sumari i nekadasnji rimski robovi serbula, ima od starina izreka ne vjeruj danajcima i kad ti darove donose e slicno je i sa srbima. A sto se tice skutora boli me sta oni misle o nama, moze bosna bez hrvatske lizabu me sta mislite i vi i serbi krivoslavni, znajte da ce se nekada u bosni uzdici neko poput prvog bosanskog kralja a onda vam ni nato ni rusija nece pomoci
gdje se neko dosjetio da organizira bilo što kod primitivaca.Najprimitivniji narod na svijetu su bez ikakve konkurencije
najbolje bi bilo imati jedan prostor bezakonja na tromedji bih, hrvatske i srbije gdje je sve dozvoljeno i onda ko hoce da se mlati ili ratuje - neka ide tamo a nek nas ostave da na miru mozemo pokusavati racune platiti
To je samo sport, uvijek se nadje stanoviti broj huligana i na jednoj i na drugoj strani. Odnosi hrvatskog i srpskog naroda su uglavnom normalizirani i vremenom ce zasigurno jacati u pozitivnom pravcu. I losa situacija u BiH u kojoj se nalaze ta dva naroda ce dodatno doprinijeti njihovom zblizavanju i zajednistvu.