Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hansen je Messi ove igre..
To braćo Danci!!!!
Odavno niko nije izdominirao na jednom prvenstvu u bilo kojem sportu kao Danci na ovom SP. Nema se šta pametovati, samo čestitati i to je to.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Tillykke 🇩🇰🏆🥇
Ovi skandinavci se ne brinu ni za sta
HASAN najbolji!
Svim ''bulevarđijama'' preporučujem i osiguravam pristup u ustanovu po vašem izboru Padinsku skelu kod Bg., Popovaču kod Zg. i Jagomir na periferiji Sarajeva, Th: medimantozna terapiju i individualna i grupna psihoterapija. U pauzama 1-2 sevdalinke od Dr. Himze Polovine, nazalno u pola glasa. U rezervi su za ''odlikaše'' ustanove zatvorenog tipa Sokolac (romanijski) i Jakeš ( modrički).
@BulevarDobreZeze Jao Mile okani se sljive..🍾
Da nismo izgubili protiv Brazila u finalu bi igrale Danaska i Bosna i Hercegovina sa dodacima iz Hrvatske.
@imajstraha Cuvamo mi vlaske ovcice a poslije ce mo ih k....
@imajstraha ,,,dok ja po tanjiru u Salzburgu ganjam biftek,ti se bojis sta ces jesti,hoces li graha ili ces graha,mislim da si frustriran pa te muka natjerala da guslas po klix-u
Umjetnost
Bravo Danskaaaa!!!!!!
Cestitke Dancima. Rukomet ipak dolazi iz Danske.
Čestitamo! TAKO SE BRANE BOJE SVOJE DRŽAVE
Kakvo finale?!Svaka cast Danci!Mikel Hansen vjerovatno najbolji igrac!
vakat je i bio