Komentari (468)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta bi ovdje? Hajde realno, kakvi su nam uslovi, pola nas nije ni znalo da imamo zensku rukometnu. Sretno i uzivaj
camila presla na parfem jel joj zoki dao?
Ovaj narod treba resetovati, ili cemo svi zavrsiti u vellikoj Srbiji, ili velikoj Hrvatskoj. Proklete bahlijetine ce unistiti ovaj narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uvijek sam bila veliki patriota, svim srcem navijala za nasu fudb reprezentaciju.. ali s godinama shvatis da ti ova drzava nista nije dala, iako si dao sve od sebe da postanes akademski gradjanin ove drzave, nedaju ti ni posla ako nisi podoban. Prema tome Camila, cak i da imamo reprezentaciju, ja ti dajem punu podrsku da igras gdje god pozelis, jer predpostavljam da ni tebi BiH nije nista dala.
Kravica
Što se Bošnjo proda ne zna niko, pjeva ćamila i lijepu nasu i onu herceg Bosno srce ponosno
CAMILA QURAVO, NE BIRA SE SRCEM IZMEDJU SVOJE ZEMLJE, SVOG NARODA I BILO CEGA DRUGOG.
Bravo curo i hvala ti sto nisi prihvatila tkz bosnu i hercegovinu
Prvo Ćamila nije iz Mostara,ona je iz Rabine(ono kao bogu iza ušiju).Ali haj ,smiješno je čut iz najave sastava.,.,., pa najavi ĆAMILA.🤣
Ćamila je samo jedan od razloga zašto Hrvatska ne želi da naša država stane na noge, jer dok je ovdje situacija kakva jeste, oni će uvijek moći pokupiti neku novu Ćamilu i kititi se tuđim perjem.
Kako joj lijepo stoje kockice i kako lijepo pjeva LIJEPI NASU svaka cast Camila...
Jedan od mnogih dokaza da u Hrvatskom i Srbijanskom sprotskom svijetu pa dobrih 30% su porijeklom iz BiH , svako ima pravo na svoje odluke tako i ona, da svi sportisti igraju u BiH klubovima bili bi najjaci na Balkanu ali nasi svi klubovi su nazalost u pozadini iscrpljeni financiski i politicki .
A sa kim da igras u dresu BIH? Ne razbijaj glavu bezveze, igraj i uzivaj...
Trebala ne trenirati u nekom klubu koji nikada nece biti niti u jednoj ligi i raditi Bingu za 600 KM da bi naše bošnje bile zadovoljne . Bravo djevojko živi svoj život .
Pa ova drzava se posrala na one koji su je stvorili (borce) i sta dalje da očekuju ove mlade generacije. Obični borac i čovjek ima daleko bolje uslive života i poštovanja u Hr nego u BiH i 90% bi ih rado ptomijenilo drzavljanstvo.
Ko je ova?
Jadna BiH. Jedna od najzaostalijih evropskih država. Sport, ekonomija, turizam... Ništa ne postoji. Ćamila draga da je odlučila da igra za BiH koja i nema žensku rukometnu reprezentaciju danas bi konobarila za 300 maraka
Haj sretno i prijatno i srce mi je na mjestu, jedna manje budala u BiH i to je to. Nema tu neke prevelike tragedije. Šta treba sada da nešto kao pizdim i divljam??? Ma zaboli me Zoran Milanović među nogama što si ti odlučila da igraš za NDH. Libo me racku.
Svi Bošnjaci koji žive u HR žive puno bolje nego u BIH. To ovi iz BIH trebaju prihvatiti, Ćamili je očito vrlo dobro u HR repki, a bilo je dobro i onima prije nje. Nije to protektorat BIH nego je država gdje Ćamila ima sva prava. Ćamila nedaj se i sretno!!! Život je jedan.