Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda pametnjakovići i internet stručnjaci pametuju kako su loše igrali. Ovako je u svim sportovima osim u fudbalu po pitanju uslova. Čudno nam kad neko ode igrati pod zastavom druge države? Meni baš i ne. Ideš tamo gdje ćeš imati sve uslove za razvoj svoje karijere a ne da se boriš pod okriljem države koja nije u stanju ni sendvič da ti omogući.
@PupanOždrljić da, i onda jos kao kritikujemo kako smo bez ikakvih medalja na prvenstvima jedini u Evropi...
naravno da su lose igrali. jel nedostatak torbi i trake razlog sto ne znaju istrcat kontru i sto dodaju u aut ili protivnickim igracima, sto ne znaju kvalitetnu akciju odigrat? jedna su stvar problemi u reprezentaciji a druga stvar neznanje na terenu i to dvoje treba razdvojiti a ne stalno traziti izgovore i opravdanja. ako zbog navedenih problema ne mogu igrati da pobijede onda ne trebaju nikako ni igrati nego izadju na teren sa spustenim gacama...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo se sjetite kada ste pljuvali po Salihamidzicu (Braci)i Preldzicu..i drugima sto su pobjegli od BiH bagre ko je bio u pravu ??a kuce od ovih u savezu imam druga koji je radio nesto na njima kaze sve vile
sta da je neko kicmu slomio i ostao invalid , da li bi mu drzava hranila djecu i njega njegovala do kraja zivota ? mozes mislit? za repku treba igrati dok se ne "udas" i onda se zahvaliti sve dok je ovakva drzava ! Bolje ni nemati nego se brukati i posudjivati poput boba i ostalog.
Sta ti znas o multietnickoj bih,tko je zeli a tko ne zeli,pitao bi te ja da tebi izaberu svedjanina za predsjednika,zato ne seri olosu danski
Danac tebi hvala na svemu, ne može elitni sport bez podrške i struktura a ovde toga nema
Ma zar kod nas da nista ne funkcionira? Pa zar nismo mi najbolji,najpametniji i uzor svima. Laze Boesen.
Hrvati i Srbi ne žele funkcionalnu multikulturalnu Bosnu i Hercegovinu. Za ovo mu svaka čast rekao je ono što svi vide i što je očigledno.
Koji seronja
imali sta da funkcioniste u bih?? osim lopovluka. 🍻
Druže, nemam riječi osim svaka čast i veliko hvala
E ovo je naša bruka, je3em vam sve pečate i stolice na koje ćete sjesti, dabogda lijekove svim tim parama plaćali !!
Ja mislim da ima tri Plemena i ostali, a svi izmišljaju vruću vodu.
Ovo dođe kao bob repka Jamajke na zimskim olimpijskim igrama
pa kae hocu ja ba u EU hocu ja ba u NATO... ša je? hahahahahahahaha
Bitno je da Dodik, Komsic, Bakir i ostala bagra iz politicke elite imaju pune djepove i njihovi uvlakaci. Ovo su iskreni ljudi koji vrijede vise od svih politicara u BiH..
Evo materijala za dobar film.
normala, sport i kulturu mi ne prioritiramo u BiH, religija i repblike su nam vaznije prvo to da rijesimo
Sramota. Dodje covjek da pomogne, 2000km od svoje kuce i ne trazi dinara, a nema osnovnih uslova.