Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta od papka iz selendre ocekivati
Ima onaj pop u Srbiji što liječi ovisnost lopatom.Pa eto samo da preporučim.Ima na youtube snimak i ostale informacije.Pajdo samo ukucaj " Terapija lopatom ".
Pa sve u životu ulazi i izlazi preko dupeta.Tip je genije.Jednostavno je posložio stvari :D
Iz dupeta u glavu.Obrazac odavno poznat :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
citam kaze matic on ga nije vidio
Kad daš pajdi (zapadnohercegovac ruralnog karaktera) malo para i uticaja u lokalnoj zajednici, on se ovako ponaša.
Obicna drtina, zna da mu ovo ne prolazi u HR pa se vratio u bezakonje, svi znaju da je zapadna Hercegovina leglo ovakvih drtina.
Reklama za pravosudje kako radi...
Ko je ikada bio u Ljubuskom, Širokom, Grudama, zna koje su to selendre. I dok bi normalan čovjek nastojao da pokaže svoj kraj što boljim, ovim je mozak sprzen od onog kamena i sunca. Što bi rekli , naprijed grupe, nazad Široki, a u glavi Posusje
Vidimo baš mu dobro ide to liječenje od ovisnosti što mu je sud naredio..
Vjerovatno mu je mama, koja radi u tom sudu, jako ponosna što se ovako dobro liječi. Neke roditelje treba zatući maljem jer uporno brane djecu koju su naopako odgojili!
Medjed seljacki...
seljacina
ne trijezni se ovaj...dobar rukometas bio
Kako budali neko ne stane u kraj
Alkohol i driga cine svoje